Torta, ktorú som urobila, bola pre moju kamaratku k 50-ke. Nechce si pripustiť, že už má 50, tak som jej tam dala dve 25-ky. Vyzerá to mladšie...

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
majuška s čím si prosím ťa poťahovala tú tortu? je veľmi pekná a fantastický nápad. my sme dávali rímske číslice.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jajka, poťahovala som ju mliečnym marcipánom.Ja si robím len taký. Ahoj, Marika.Veľmi pekne ďakujem za pochvalu !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prepáč ešte jednu dotieravú otázku, nebýva mliečny marcipán nažltkastý? ty ho máš krásne biely a neskutočne hladký rovný . alebo máš nejaký špeciál recept? a nie je za čo ďakovať. čo je pravda je pravda. si macher.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jajuška vieš,záleží na tom z akého sušeného mlieka marcipán robíš. Ja sama som zistila, že najlepšie je marcipán robiť z odtučneného sušeného mlieka. Obsahuje menej tuku a zato je belší.
Ešte Ti napíšem recept ako ho robím ja :
150g odtučneného suš.mlieka, 200g stužený tuk( cera),200g preosiaty práš.cukor
( najlepší je pohronský ), pár kvapiek(4-5) mandľovej arómy,alebo akú máš.
Pomaly zmiešam na požadovanú hmotu(ako plastelína).
Keď treba prifarbujem potrav. farbami tak, že si farbu rozmiešam v troštičke bielka. Prilejem tú farbu už do vymiešaného marcipánu a znovu zmiešam na takú farbu akú treba.
Neviem Jajka či som Ti to dobre popísala, ale myslím si že ano.
Čavinko! MARIKA
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky