reklama

Markovi

Pridal/a dankatrnka dňa 08. 12. 2007 - 12:59
Markovi, torta, Torty na krstiny, dankatrnka, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

Elena, So, 08. 12. 2007 - 20:52

Danka, to snáď ani nie je možné, to je tak neskutočne krásne Zlomené srdce a tie botičky ma úplne odrovnali...Prekvapenie Prekvapenie Bozkávam

Anonymný (bez overenia), So, 08. 12. 2007 - 21:44

Je krásna,to modré je krém?Ja som robila naposledy kombináciu marcipán s krémom,ale krém mi stekal z marcipánu-alebo možno naopak sa mi potil marcipán ,ja neviem,len som musela dať krém dole,aby to vydržalo.Aký krém používaš na zdobenie?

ĎakujemHambím sa To modré je nastrúhaný marcipánMrkám Krém na zdobenie už nepoužívam žiadny,ale keď som používala,tak klasika: puding a maslo 1:1

Ďakujem Elenka....Hambím sa aj mna odrovnali robila som ich prvý krát....Mrkám .....najťažšie bolo vtiahnúť šňúrky do dierok....Chichocem sa Veľký úsmev Chichocem sa

Andreah, So, 08. 12. 2007 - 23:04

Tlieskam Tlieskam Tlieskam kráááááásnaTlieskam Tlieskam Tlieskam ...Danka..už keď píšem ja..tak bez otázky sa ani nemôžem odhlásiťHambím sa Úsmev ...a čím si prosím ťa vypĺňala tie topánočky,že sú tak pekne vytvarované spredu...

Terka, Po, 10. 12. 2007 - 17:21

Danka to je prekráááásnéééÁno Áno Áno Pozerám s otvorenými ústami už pol hodinu. Si proste jedničkaTlieskam Tlieskam Tlieskam

Božena, St, 09. 01. 2008 - 14:15

Prezradí mi už niekto konečne, čím sa dosiahne lesklosť marcipánu? Je potrebná žehlička? Ďakujem, ďakujem.....

Božka,obťahovací marcipán sa neleskne,ale môže sa potrieť málinko olejom.A marcipán na ružičky,keď je dobre vypracovaný sa leskne.Aspon ja mám takú skúsenosťMrkám


reklama

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama