Múka a Solamyl?
Pozrite si aj
No ak nechutia pudingové krémy a krém zo zlatého klasu, z Gustinu a Solamylu to lepšie nebude.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na krem som odpovedala o nieco nizsie kde je rumovy rozvar
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne tak, keď vám už nechutia pudingy zo Zlatého klasu, tak z Gustinu a Solamylu to nebude lepšie. Gustin je to isté ako Zlatý klas s tým, že Zlatý klas má trochu vanilkovú príchuť a Gustin nie - je to čistý kukuričný škrob.
Solamyl ja používam na zahustenie omáčok - je to čistý zemiakový škrob, na krémy si ho neviem predstaviť.
Keď chceš zmenu, tak skús nejaký ochutený puding. Prípadne sprav krém nadstavovaný kašou z múky a mlieka.
Tú múku nepoznám.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja zasa robím len plnku z vajec šľahamých nad parou a potom pridám maslo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mtódu mlieko+múka alebo žltky uvarené nad parou poznám, je to tiež dobre, ale ak chcem mať biely krém?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mimio ja robím krém zo solamylu na citronové rezy a je krásne biely len ked sa varí tak sa trochu ťahá tak sa neboj ked sa spojí s maslom tak je vynikajúci
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
MIMIO727 TAKU MUKU KUPIS V Zeelandii pod nazvom SVETLA PISKOTA akurat tam musis pridat tie vajcia vodu a olej
na maju myslim len 15 a 25 kg balenie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím aj z mlieka a polohrubej múky.Má inú chuť ako zo solamylu,ale je celkom fajn,myslím že do zamatovej rolády ide ten z múkou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
najlepsie plnky su nad parou slahane vajcia s cukrom dobra plnka je aj uvarit v 7dcl mlieka 3 van pudingy a este do tepleho pridat 3 kysle smotany
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte! Prosím Vás, vedeli by ste mi poradiť? Hľadám špeciálnu múku, múku, ktorá sa používa na výrobu cukrárenských výrobkov. Je to špeciálna tým, že sa tam už pridáva/nepridávajú ďaľšie ingrediencie ako napr. keď ideme piecť doma(múka, kypriaci prášok, vajcia, maslo, atď...) Neviem ako sa tá múka volá a kde by sa to dalo zohnať. Je super aj preto, lebo je z toho mäkkučký korpus a nevyschne sa to. Pozná to niekto z Vás?
Ďaľšia moja otázka by bola: -ako uvariť krém zo Solamylu, Gustinu keď pečiem zákusok a chccem mať základ na plnku? Tie všeliaké pudingové krémy, zlatý klas, atď... už nemáme radi, chcela by som vyskúšať niečo iné. Poradte ak viete na to recept!