reklama

mascarpone+vanilkový cukor


reklama

Zdravím cukráročky,

v pečení som "nováčik" ... no nejaké tie základné info mám o dodržaní rovnakej teploty pri robení krémov atď., ale to čo sa mi stalo včera som nechápala, súčasťou receptu bolo zmiešať "žervé" s van. a prášk. cukrom...keďže žervé som nezohnala, nahradila som ho mascarpone. Cukor som tam vmiešala iba vidličkou no zrazilo sa to (také perličky malé sa vytvorili) ... čím to je? pomôžte prosím Plačem


reklama


reklama

treba to vyslahat mixerom kym sa to nespoji macsarpone musi mat izbovu teplotu, inak ho len rozbijes na take gulicky ako opisujes, ja pouzivam mascarpone aj s pudingom a pekne sa mi to spoji vzdy-mascarpone mas chladne tot moj postreh-a inak vanilkovy cukor bude chrupcat pod zubami

sio, Pi, 02. 09. 2011 - 08:01

ja si vanilkový cukor robím sama,kúpim vanilkový struk pridám k 1 kg prášk.cukru do uzatvárateľnej nádoby a za týždeň mám voňavý vanilkový cukor.

Aliss, Pi, 02. 09. 2011 - 08:40

aj ja tak robím,ale s jemným kryštálovým Slnko ,má inú vôňu ako kupovaný vanilínový

klara37, Pi, 02. 09. 2011 - 16:42

aj si robim sama ako vravi Aliss lebo kupovani nie je vanilkovy cukor ale vanilinovy a to je rozdiel neni to zo struku ale umelo vytvorena vona...tot moj postreh...krasne peceni kocky!

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama