mascarpone+vanilkový cukor
reklama
reklama
treba to vyslahat mixerom kym sa to nespoji macsarpone musi mat izbovu teplotu, inak ho len rozbijes na take gulicky ako opisujes, ja pouzivam mascarpone aj s pudingom a pekne sa mi to spoji vzdy-mascarpone mas chladne tot moj postreh-a inak vanilkovy cukor bude chrupcat pod zubami
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si vanilkový cukor robím sama,kúpim vanilkový struk pridám k 1 kg prášk.cukru do uzatvárateľnej nádoby a za týždeň mám voňavý vanilkový cukor.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja tak robím,ale s jemným kryštálovým ,má inú vôňu ako kupovaný vanilínový
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj si robim sama ako vravi Aliss lebo kupovani nie je vanilkovy cukor ale vanilinovy a to je rozdiel neni to zo struku ale umelo vytvorena vona...tot moj postreh...krasne peceni kocky!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Zdravím cukráročky,
v pečení som "nováčik" ... no nejaké tie základné info mám o dodržaní rovnakej teploty pri robení krémov atď., ale to čo sa mi stalo včera som nechápala, súčasťou receptu bolo zmiešať "žervé" s van. a prášk. cukrom...keďže žervé som nezohnala, nahradila som ho mascarpone. Cukor som tam vmiešala iba vidličkou no zrazilo sa to (také perličky malé sa vytvorili) ... čím to je? pomôžte prosím