marcipan zo suseneho mlieka rada
Pozrite si aj
..myslím, že pomer surovín je rovnaký, len marcipán nebude už biely ale žltkastý...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je jedno či je z polotuku, alebo z plnotučného, takýto marcipán nie je nikdy biely, musíš vybieliť bielidlom na marcipán
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..tak potom by to nemal byť žiadny rozdiel nie? či polo alebo odtučnené...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte v recepte bolo písané polotučné -nemala som ,dala som plnotučné a pomer všetkých surovín rovnako.Farba bola žltkastá mám foto v albume ako mamče k narodkám .Nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte ja robievam marcipan iba zo suseneho mlieka ale pomer mam 8 PL suš.mlieka 6PL praš.cukru 1PL oleja a voda podla hustoty.a pracuje sa my s nim super.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja používam odtučnené / kvôli cene/, keď nieje, tak aj plnotučné. Pomer: koľko lyž. cukru, toľko mlieka, alebo na 100 g. mlieka 200 g cukru. V Kauflande je nízkotučné dostať vždy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, chcem sa spytat, mam recept na marcipan zo suseneho mlieka ktory chcem vyskusat, len v recepte je to z nizkotucneho, to vsak uz dlhsiu dobu neviem zohnat. mozem to nahradit aj polotucnym susenym mliekom? musim pridat/ubrat z inych surovin? dakujem za rady