reklama

marcipán od Dr. Oetker

alla , 17. 11. 2010 - 12:03

reklama

Ahojte šikulky. Skúšali ste už marcipán od Dr. Oetkera? Je biely, alebo krémový? Dajú sa z neho robiť figúrky? Potrebujem urobiť labute a ruže na svadobnú tortu, poťahujem s PASTA DAMA TOP, ale až teraz som zistila,že figúrky z tejto hmoty netvrdnú a moc nedržia. Alebo mám radšej urobiť MMF? Ďakujem za radu Bozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

adušik, St, 17. 11. 2010 - 12:32

podľa mna je neskutočne drahý neviem čo stojí u nás ale videla som ho v čechách a100g stálo 55 kč takže 1kg vychádza 550kč kúp si wi predáva sa aj po kile treba pohladať ja ho kupujem v korana plus na modelavanie je najlepší držím palce Áno Áno Áno Áno Áno

adušik, Št, 18. 11. 2010 - 13:44

ospravedlnujem sa neviem prečo som si to myslela a dala mylnú informáciu tým Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev pádom to neni až tak drahé

alla, St, 17. 11. 2010 - 13:58

Ďakujem dievčence Úsmev ja ho mám, len som to nechcela otvárať, ak to nie je taký ako potrebujem. Ale otvorila som, je to také maslové, skoro žlté, takže idem robiť MMF a objednať WI Slnko

Rebeka7, St, 17. 11. 2010 - 14:01

Nie je biely a na figúrky určite nie, pretože je mäkký. A do PDT primiešaj škrob a bude sa ti modelovať fajn...Aj zatuhne

alla, St, 17. 11. 2010 - 22:00

Rebeka7 - ďakujem za radu. Idem to teda skúsiť Úsmev Ste šikovné ženičky a poznáte dobré grífy, takže my málo skúsené vám môžeme len poďakovať zato, že sa s nami o ne podelíte. Ste skvelé!!!! Áno Áno Áno Tlieskam

alla, Pi, 19. 11. 2010 - 10:02

dievčence, ešte sa chcem opýtať - dali by sa z toho marcipánu robiť napr. ružičky? Tá marcipánová hmota je dosť makká, tak by som chcela vedieť, čím ju domiesiť - cukrom, sušeným mliekom, škrobom? V Jasnej sa ňou poťahovala nejaká torta, ale nebola som pri tom. Ak viete, poraďte, nech mi ten otvorený marcipán nevyjde nanič. Ďakujem Bozkávam

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama