Marcipán
Pozrite si aj
reklama
reklama
Prakticky to mas vsetko tu: http://www.tortyodmamy.sk/dobre-rady-v-kocke
vela stastia...
... a ano, torta sa musi niecim potriet, najlepsie maslo s cukrom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
maslo s cukrom... hmm, to som niekde čítal :) len... aké maslo, kolko masla a kolko cukru?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
obyčajne maslo s prask.cukrom podla chuti... potrieť tenkou vrstvou a dať dobre zachladit
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem veľmi pekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
alebo maslo s nutelou je toez dobre a moze ist pod potahovku....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hmmm... to moze byt dobre . ja robim klasika maslovy. moze ist pod hocijaku potahovku? a pomer davas aky?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
reklama
Dobrý deň :) snažím sa dnes upiecť moju prvú tortu s vlastne urobeným marcipánom ... chcelo by to nejaky jednoduchy recept, ktorý je prakticky istota :D no ale hlavne sa chcem opýtať, či sa musí torta niečim potrieť ešte pred tym, ako sa na nu natiahne marcipán. Ďakujem