Bratislavské rezy Bejč | Bratislavské rezy Bratislavské rezy Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy. Čítať viac
Dobošové rezy Bejč | Dobošové rezy Dobošové rezy Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov. Čítať viac
Kurzy vyrezávania do ovocia a zeleniny!!!
Kde? Bratislava- Polus city center- Škola varenia
Kedy? 11.10.2014, 10.00-12.00, 13.00-15.00
V ponuke sú dva kurzy, jeden pre úplne začiatočníkov a na druhom kurze budeme vyrezávať do tekvice.
Začiatočníci sa naučia na tomto kurze vyrezať jednoduchšie vzory do jabĺk, baklažánu, mrky, kalerábu, ...
Na druhom kurze budeme vyrezávať thajské vzory a kvety do tekvice.
Na obidvoch kurzoch Vám budú zapožičané nože, dlátka, bielka proti hnednutiu ovocia, dosky a ostatné pomôcky. Suroviny zapezpečuje škola varenia.
Počet mieste je obmedzený!
Prihlásiť sa môžete na email: rpoda1995@gmail.com