"Raffaello" krem z bielej cokolady

Popis

Jednoduchy "Raffaello" krem

"Raffaello" krem z bielej cokolady - recept

Zhrnutie

Výnos
vrstvy kremu
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

750millilitrovslahacka 36%
450gramovbiela čokoláda
8polievkové lyžicestrúhaný kokos
4polievkové lyžicehobľované mandle

Inštrukcie

750ml slahacky a 450g bielej cokolady dame do hrnca a varime kym sa nam cokolada celkom rozpusti. Ja to nechavam vzdy zovriet a odstavim. 

Uvareny, horuci krem si rozdelim do dvoch misiek: 2/3 a 1/3. Do 2/3 pridame 8PL struhaneho kokosu a do 1/3 pridame 4PL hoblovanych mandli. Nechame vychladnut a potom vlozime na par hodin do chladnicky - najlepsie cez noc. /Kto planuje s kremom tortu aj potierat, treba pridat este 250ml slahacky, 150g bielej cokolady, 2PL struhaneho kokosu a 2PL hoblovanych mandli./

Plnenie: rucnym slahacom si vyslahame oba kremy. Prvy korpus natrieme kokosovym kremom, polozime nan druhy korpus a ten natrieme mandlovym kremom a treti korpus opät kokosovym. Naplnenu torticku dame na par hodin do chladnicky. 

 

Poznámky

pouzivam vzdy 36% zivocisnu slahacku a bielu cokoladu znacky Manner Kuvertüte aus weißer Schokolade, Karina alebo Moser Roth

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

Ďakujem!!! Jedla som v cukrárni zákusok plnený takýmto krémom a bol vynikajúci, na veľkú noc vyskúšam, ešte raz vďakaÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁno

Rada Kvietok.. potom dajte vediet, ako sa Vam podaril Mrkám

Dá sa bežne kúpiť prosím takáto šľahačka v obchode.. a pod akou značkou?? Ďakujem..

 

Ja zijem v Rakusku, tu ju bezne vsade dostat s 36% tuku. Na Slovensku neviem. Smútok

ja používam 36 % tortovú šľahačku Melina  http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/ProductDetail/ProductDetail/2002016830358 je výborná,  má ju  Tesco  a aj  Kaufland Úsmev 

Srdce ďakujem za receptík Úsmev 

ja kupujem dokonca 40% Kunin, tu dostat bezne :)

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.