"Raffaello" krem z bielej cokolady

Pridal/a Konditorin

Jednoduchy "Raffaello" krem

"Raffaello" krem z bielej cokolady - recept
Výnos
vrstvy kremu
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

750millilitrovšľahačková smotana 36%
450gramovbiela čokoláda
8polievkové lyžicekokos
4polievkové lyžicemandľové lupienky

Inštrukcie

750 ml slahacky a 450 g bielej cokolady dame do hrnca a varime kym sa nam cokolada celkom rozpusti. Ja to nechavam vzdy zovriet a odstavim. 

Uvareny, horuci krem si rozdelim do dvoch misiek: 2/3 a 1/3. Do 2/3 pridame 8PL struhaneho kokosu a do 1/3 pridame 4PL hoblovanych mandli.

Nechame vychladnut a potom vlozime na par hodin do chladnicky - najlepsie cez noc. /Kto planuje s kremom tortu aj potierat, treba pridat este 250ml slahacky, 150g bielej cokolady, 2PL struhaneho kokosu a 2PL hoblovanych mandli./

Plnenie: rucnym slahacom si vyslahame oba kremy. Prvy korpus natrieme kokosovym kremom, polozime nan druhy korpus a ten natrieme mandlovym kremom a treti korpus opät kokosovym. Naplnenu torticku dame na par hodin do chladnicky. 

Poznámky

pouzivam vzdy 36% zivocisnu slahacku a bielu cokoladu znacky Manner Kuvertüte aus weißer Schokolade, Karina alebo Moser Roth

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)

Sezónne recepty

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.