reklama

krémy....


reklama

Ahojte šikulky...
velmi ma zaujala vasa stranka, a kedze rada peciem, som tu...ale som iba slabunka zaciatocnicka, peciem len nejakeho pol roka, ako som na materskej...Chcela by som vas veelmi poprosit o par nazorov...
manzel ide mat narodeniny, tak mu chcem upiect tortu.ale nikto skueny naookolo kto by mi poradil nasledovne :
- mozem skombinovat kokosovy krem a falosny parížsky?
- čoko korpus a kokosovy krem, bude to vobec dobre?
- ako zakomponovat do falos. parizskeho jahody, aby nezredol?
- dobrý recept na čoko korpus?
- nemam vykrajovacku na pismenka,a objednana uz nestihne prist,ako urobit pismenka aj bez nej?
VElmi pekne dakujem za kazducku radu... Torta

Pozrite si aj


reklama


reklama

sio, So, 29. 01. 2011 - 15:45

vitaj na stránke,tak od začiatku:kokosový krém a parížsky sa podľa mňa dá dať spolu a aj čoko korpus je OK,do krémov ja ovocie nepridávam,robím to tak že si natriem plát(lepšie povedané cukrárenským sáčkom dám krém,poukladám ovocie a zase krém(treba voliť takú špičku aby si toho krému nemala moc.recept na korpus nájdeš tu-bohušov nastavovaný piškót,ja používam len ten.Nech sa darí Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok no a písmenkátiež ostáva vrecko a napísať krémom

Zakulka, So, 29. 01. 2011 - 15:50

Ahoj ! skombinovať kokos.krem a faloš.parižak možeš, aj čokokorpus a kokos krem može byť, do faloš.pariž. davam mrazene jahody (normalne na krem poukladam zamrazene jahody- nič sa s tým ešte nestalo, recepty na korpusy su tu na stranke, stači si len vybrať, ja robim obyč. klasika na jedno vajce 40g muky, cukru, vodu a kakao pridavam, ja vykrajovačky na písmenka tiež nemam a zatial som ušulala tenke valčeky z hmoty a tvarovala písmenka tak.Toť vše!Vela zdaru!

sio, So, 29. 01. 2011 - 15:53

asi áno ,ale názory máme rovnaké,takže je to potom OK

veve04, So, 29. 01. 2011 - 17:30

dievcata ti pekne poradili, ja som tiez zaciatocnicka, nasla som tu tak isto rady ohladne coko korpusu: http://www.tortyodmamy.sk/cokoladovy-korpus-rada
Pismenka som tiez nemala a chcela som pekne tlacene, tak som si ich najprv nakreslila na papier (velkost akukolvek) povystrihovala a potom prilozila na hmotu a obrezala, mozes si to kuknut v mojich fotkach na tej mikulaskej torte som to tak robila Chichocem sa drzim palce, nech sa vydari Úsmev

BAby a aka potahovka je najlepsia? kolko K2 by mi bolo treba na tortu 30krat30 na taku vyssiu? neviem odhanut na aku hrubku to treba a ako sa s tym pracuje? poznam len cukriky MMF a tie su perfektne Plačem

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama