Krém a mrazené ovocie
Pozrite si aj
reklama
reklama
ja dávam do každej torty takéto ovocie trochu si ho nechám rozmraziť v miske a ešte ho premiešam s pr. cukrom lebo je trochu kyselé na plát natriem plnku a tú posypem husto s týmto ovocím a zakryjem dalším plátom iba že si dávam pozor aby bolo asi tak dva cm od kraja aby mi to nerobilo problém s poťahovkou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja dávam nerozmrazené ovocie a je to ok.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tu je k tomu diskusia, nakoniec som to robila tak, že som dala krém, ovocie (5 minut bolo vonku z mrazaku)a znova krém a zákazníčka mi napísala, že torta bola fantastická, tak predpokladám, že sa nič nemstalo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Prosím Vás poradíte mi niektorá
mala by som do krému zapracovať mrazené ovocie (lesnú zmes-takú mám požiadavku) len neviem čo mi ten krém spraví, či mi nezačne tiecť (nebude moc riedky potom)
Mám to ovocie dávať do krému rozmrazené a odkvapkané,alebo......Ďakujem za každú radu
A ešte jedna otázočka..do PDT pridávate nejakú arómu??