korpus... prosim o radu
Pozrite si aj
reklama
reklama
Mozes napisat podrobnosti... aky recept, ako dlho pecies, na akom stupni? Kakaovy teda byva vacsinou nizsi ako biely, pretoze kakao posobi opacne ako prasok do peciva, preto ja kakaovy robievam s vajickom navyse...hmmm. Ak si robila z rovnakej davky kakaovy aj biely, to ti musel riadne splasnut, bud bol nedopeceny korpus, cize kratke pecenie, malo muky, zla rura, dovodov moze byt vela
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
friško sem s receptom kakaovým ktorý ostane dvakrát tak veľký ako obyčajný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
cokerka zaujmave,asi davas malo muky,na 10 vajec 40dkg....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..málo múky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na 10 dávam 350g hl múky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
mile cukrarocky.. :) velmi vas prosim o radu.. som zaciatocnik no korpusov som uz zopar upiekla ale vzdy ked ho upeciem tak sa mi "splasne" po schladnuti.. ale kakaovy zostane 2x vecsi ako bez kakaa. je z tych istych surovin ako kakaovy.. to kakao ho spravy pevnejsim? alebo cim toje ? co pridat do obycajneho miesto kakaa aby neovplyvnilo chut? kde robim chybu? prosim poradte :/ velmi pekne dakujem :)