reklama

korpus... prosim o radu

matata , 05. 11. 2013 - 17:26

reklama

mile cukrarocky.. :) velmi vas prosim o radu.. som zaciatocnik no korpusov som uz zopar upiekla ale vzdy ked ho upeciem tak sa mi "splasne" po schladnuti.. ale kakaovy zostane 2x vecsi ako bez kakaa. je z tych istych surovin ako kakaovy.. to kakao ho spravy pevnejsim? alebo cim toje ? co pridat do obycajneho miesto kakaa aby neovplyvnilo chut? kde robim chybu? prosim poradte :/ velmi pekne dakujem :)

Pozrite si aj


reklama


reklama

Mozes napisat podrobnosti... aky recept, ako dlho pecies, na akom stupni? Kakaovy teda byva vacsinou nizsi ako biely, pretoze kakao posobi opacne ako prasok do peciva, preto ja kakaovy robievam s vajickom navyse...hmmm. Ak si robila z rovnakej davky kakaovy aj biely, to ti musel riadne splasnut, bud bol nedopeceny korpus, cize kratke pecenie, malo muky, zla rura, dovodov moze byt vela Kvietok

aramana, Ut, 05. 11. 2013 - 17:52

Tlieskam Tlieskam Tlieskam friško sem s receptom kakaovým ktorý ostane dvakrát tak veľký ako obyčajný Tlieskam Tlieskam Tlieskam

sona7, Ut, 05. 11. 2013 - 17:59

cokerka Ánozaujmave,asi davas malo muky,na 10 vajec 40dkg....

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama