reklama

kombinacia krémov v jednej torte


reklama

Dobrý deň babulky šikovné,mala by som k vám otázočku.Donemoty pečiem orechový korpus+falošny parížsky krém a salkovy krém,kombinacia v jednej torte.Je to naozaj vyborná chuť aj kombinácia,no chcela by som vyskušat nieco iné.Prosím aké kombinácie krémov v jednej torte mate vyskušané a su akože WAW Mrkám ? Lebo teraz idem robit 3 torty na jednu oslavu a sama neviem co im urobit,nech to nemaju rovnaké.Taktiež robievam pribináčikovy krém s ovocím.Ozaj neviem co skombinovat.Ďakujem za kazdu radu.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Lia79, Št, 06. 03. 2014 - 13:54

Já dělávám světlý korpus s jahodovým a čokoládovým krémem, každému zatím moc chutnalo Úsmev

Cookerka,presne to som si vyhladala aj ja,mam pocit,ze vsetky babulky pečiu to isté Veľký úsmev samý čoko krém,salco krém,poprípade traseny a este som nasla aj nugatovy,ku ktorému som aj ja davala uz dávno komentár.Ciže nič zaujímavé,osvedčené som nenašla,preto som Vás žiadala o pomoc Smútok .No nič začnem asi experimentovať Chichocem sa a dám vedieť ako to dopadlo,možno pomožem niekomu s tym istym problémom Úsmev Úsmev Úsmev
Ale aj tak ďakujem Mrkám

U mňa je momentálne top vanilkový (vajíčkový nad parou)s černicami a čučoriedkami. Tiež karamelový s grilážou. Dnes som robila mascarpone s čerstvými malinami. Tvarohový s ovocím je tiež výborný. Úsmev Minulý týždeň som robila gaštanový, recept z tejto stránky, bol úžasný.

.....ja mam jednu variantu tiez overenu ...neviem ci sa ti bude lubit ale napisem.....upiect 3cesta kakaove a dve kokosove a striedat ich s plnkami....biely pariz +cucoriedky a kokosovu plnku s maslom /uvareny kokosovy puding a prisypat hned este 100g kokosu a nehat vychladnut/...a polievat kakaove cesta cucoriedkovou stavou...tot vse.... Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

aramana, Št, 06. 03. 2014 - 17:06

mňa bavia také "iné" torty Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk nasekané opražené orechy a na to plát marcipánu alebo nahusto višne v rume a na to trochu punčoviny.... Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk

Dobré s dobrým nepokazíš.Podľa mňa sa dá kombinovať skoro všetko.Vyskúšaj na domácich a uvidíš Mrkám

Úsmev ono koľko ľudí, toľko chutí... u mňa si už pokombinovali aj čokoládový s pribináčikovým, ale nám skôr chutia sladké so sladkými: čokoládový, vanilkový, karamelový, orieškový, kávový a pod. a svieže so sviežimi: tvarohový, pribináčikový, trasený, mascarpone s lemon curd a spol. Mrkám

mariaJ, Pi, 07. 03. 2014 - 06:49

Moja najčastejšia kombinácia - piškótové korpusy s orechmi - do jedného nakrájam- nasekám trochu horkej čokolády a trochu orechov, do druhého pridám čosi kakaa. Oba prekrájam na polovice
Ukladám:
cesto s čokoládou, krém s bielou čokoládou a vajc. likérom. Do toho pridávam ovocie /najčastejšie jahody, marhule, broskyne/. Na to piškót s kakaom, ktorý potriem džemom /najradšej malinový alebo višňový/. Na džem orechovú masu ako do izidora a čokoládovú plnku. Na to ďalší piškót s kakaom - likérová plnka s ovocím a priložím posledný korpus s čokoládou.
Korpusy prelievam šťavou najmä z jahodového kompótu s rumom.
Tú robím najčastejšie, nie je to moc sladké a hlavne ja to mám rada. Chichocem sa

ja som na požiadavku robila krém s arašidovým maslom, mascarpone, syr philadelphia a arašidové malo, nevedeli si vynachváliť, veľmi im chutil. Úsmev

plachetnica, ten Váš krém vyzerá byť úžasný, mohla by som poprosiť o postup, dˇakujem Úsmev

len som spoločne vyšľahala jedno mascarpone, jednu philadelphiu sivú bez príchute, a arašidové maslo, podľa chuti som do toho dala cukor. Plnku si objednali moje dcéry, každoročne majú v lete spoločnú oslavu s kamarátmi a chceli niečo iné, čo ešte nemali. Všetkým veľmi chutila. Korpus bol ako na red velvet, len som ho neprifarbovala, bol len s kakaom Úsmev Prekvapenie Prekvapenie

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama