Ahoj, ja nemám s kivi a želatínou zatiaľ žiadny problém - práve som do mojich obrázkov pridala svoj osviežujúci koláč/zákusok s kivi ktorý je navrchu poliaty želatínou - kuk . Používam želatínu od Dr. Oetka.a - číre tortové želé. Na jeden plech si pripravím dve balenia a jemne ju prifarbím gelovkou na zeleno.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá akú máte skúsenosť s čerstvým kivi a želatínou? Dnes som robila panna cotte, na to som dala koliesko kivi a zaliala želatínou. Želatína vôbec nestuhla. Takže som ju zliala, pridala želatínu a opakovala postup, trikrát ako d ...... Najprv plátkovú, potom kryštálikovú, na tej kryštálikovej som už čítala postup snáď 20 x, až som si všimla jednu vetičku: Čerstvý ananás alebo kivi môže zabrániť stuhnutiu čo sa mi teda potvrdilo. Na to, koľko som spotrebovala želatíny, by už musel stuhnúť aj slon. Nakoniec som primiešala zlatý klas, samozrejme to už nie je také pekné číre. Dievčatá ako to robíte vy, máte niektorá skúsenosť? Budem rada ak poradíte, ďakujem.