Fondant - problem - MMF
Pozrite si aj
reklama
reklama
roztop si zopár cukríkov a zmies s tou hmotou zo včera
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skusim, dakujeeeeeeeem :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som to robila tak ,ako píše ZuzkaV,len som nedala cukor a bol dobrý
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
keď chceš farbiť marsmellov tak daj farbu do vody pred roztápaním cukríkov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a ako robíte ten marsmelov?chcem to skúsit
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte pekarky, cukrarky :) Este nie som odbornicka a mam problem s fondantom. Spravila som ho z marsmellow cukrikov , vysiel vyborny, ruzicky su dobre a vsetko faj. Ale vcera som ten isty fondant (ktory sa mi zvysil) chcela zafarbit a vznikol problem. Pridala som praskovu farbu rozrobenu v kusku vody, pridala trosku cukru a premiesila. Avsak fondant sa zacal doslova krusit... vobec nie je taky pekny celistvy ako predtym . Skusala som ho dat znova kusok zatopit do mikrovlnky a rozmiesit ale stale to malo rovnaky efekt. Normalne sa rozpada v rukach. Co som spravila zle? Alebo co mam robit aby sa znova dal do poriadku? Dakujem