reklama

Fondant - problem - MMF


reklama

Ahojte pekarky, cukrarky :) Este nie som odbornicka a mam problem s fondantom. Spravila som ho z marsmellow cukrikov , vysiel vyborny, ruzicky su dobre a vsetko faj. Ale vcera som ten isty fondant (ktory sa mi zvysil) chcela zafarbit a vznikol problem. Pridala som praskovu farbu rozrobenu v kusku vody, pridala trosku cukru a premiesila. Avsak fondant sa zacal doslova krusit... vobec nie je taky pekny celistvy ako predtym . Skusala som ho dat znova kusok zatopit do mikrovlnky a rozmiesit ale stale to malo rovnaky efekt. Normalne sa rozpada v rukach. Co som spravila zle? Alebo co mam robit aby sa znova dal do poriadku? Dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

ZuzkaV, St, 29. 09. 2010 - 13:04

roztop si zopár cukríkov a zmies s tou hmotou zo včera

ja som to robila tak ,ako píše ZuzkaV,len som nedala cukor a bol dobrýPrekvapenie

keď chceš farbiť marsmellov tak daj farbu do vody pred roztápaním cukríkov Bozkávam Bozkávam

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama