Fólia na čokoládu
Pozrite si aj
reklama
reklama
Tu sa dozvieš všetko čo potrebujes,nieje to tažke http://www.tortyodmamy.sk/forums/cokolada/cokotransfer
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem móóóc
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Dobré ránko cukráročky... Potrebovala by som radu.. Som ešte len začiatočníka, samouk, mám trošku skúsenosti s marcipánom, ale dnes večer idem piecť tortu s čokoládou na vrchu.. Len trošku je problém, že tá čokoláda má byť mliečna..neviem teda či sa dá kúpiť mliečna čokoláda na varenie, alebo to stačí klasickú mliečnu čokoládu roztopiť...??
A ešte by som poprosila o radu - ako sa robí potlač na čokoládu? mám s ornamentami a neviem ako to mám urobiť.. Či čokoládu natrieť na tú potlač, alebo na kopus a prikriť to tou potlačou... Mám asi hlúpe otázky, ale v tomto si naozaj neviem poradiť.. niesom totišto vyučená cukrárka.. Ak by ste mohli PROSÍM poraďte mi.. ĎAKUJEM VEĽMI PEKNE 