reklama

Farebná piškota+farebný krém


reklama

Tento víkend mám urobiť takúto tortu.Ako bude lepšie:prifarbiť lyžicu vody gelovkou-viacerými a zľahka vmiešať do piškoty.Poradte.A ešte krém chce zákazníčka dúhovaný vo viacerých farbách.Urobiť to zo šľahačky,alebo z krému zo zlatého klasu.Bude to zo šľahačky držať?Myslím tým vrch torty.

obrázok (klik na link)
http://tinypic.com/r/2pzy51i/6

Pozrite si aj


reklama


reklama

dadika, St, 15. 08. 2012 - 15:25

Ahoj, ja si zvyknem základné cesto porozdeľovať do misiek a tam k cestu postupne pridávam farbu - používam práškové od Kovandovi. Potom každé cesto pečiem zvlášť. Na povrch torty by som použila krém z pudingu a masla alebo by som dala rastlinnú šľahačku - tá dlho vydrží a je pevná. nech sa ti darí Slnko

Prekvapenie ....fuuuu, to je farbiva, hruza, taketo ludia pytaju??? Maju z toho ECIEK na rok dopredu Váľam sa od smiechu po podlahe Chichocem sa

Ved sa to robi gelovkami a ked ich mozme davat do potahovych hmot, tak preco nie do korpusu ??? Ved niekto na cierny, ci cerveny potah spotrebuje tolko farby, ze az.... Pohoda Pohoda Pohoda

erika43, St, 15. 08. 2012 - 23:28

Tiež som pani hovorila,že sú to éčka.Ale deti budú z torty jesť len minimum.Tak piškotu som už upiekla.Som zvedavá na zajtra,keď ju prekrojím.Ale nedávala som veľa farby,skôr bude jemnejšia.A skúsim to skôr so šľahačkou,dúfam len,že po pridaní farby nestratí tuhosť Mrkám

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama