reklama

Bezlepkové kokosky

Pridal/a herbie31 dňa 01. 01. 2016 - 20:04 - Recepty herbie31
Bezlepkové kokosky, Recepty na drobné pečivo, herbie31

reklama

Recept na keksíky vhodné aj pre celiatikov.

Ingrediencie
70 gramov maslo
80 gramov trstinový cukor mletý
1 kus vajce
1 kus vanilkový cukor
80 gramov bezlepková múka
1 štipka škorica
1 čajová lyžička prášok do pečiva
100 gramov strúhaný kokos
Postup

Maslo vymiešame s hnedým a vanilkovým cukrom. Postupne pridáme vajce. Do hmoty vmiešame múku múka schär Mix it Universal, štipku škorice a kypriaci prášok a všetko dobre premiešame s mixérom. Nakoniec do cesta vmiešame strúhaný kokos. Trúbu vyhrejeme na 190 °C (horkovzdušnú na 175 °C). Pomocou dvoch namočených lyžičiek utvorím z cest na plech vyložený pečiacim papierom kopčeky. Pečieme v predhriatej trúbe (uprostred) asi 15-18 minút. Upečené kokosky dáme preč z plechu a necháme ich vychladnúť na kuchynskej mriežke.

Treba sledovať počas pečenia, lebo niekedy sú skôr hotové Hambím sa

Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
Priemer 4 (1 hlas)

Ďalšie recepty


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama