Bezlepkové kokosky

Popis

Recept je vhodný pre celiatikov Hambím sa

Bezlepkové kokosky - recept

Zhrnutie

Výnos
kusov
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

70gramovmäkkého masla
80gramovtrstinového cukru práškového
1kusvajce (veľkosť M)
1kusvanilk. cukor
80gramovmúka schär Mix it! Universal
1štipkaškorice
1čajová lyžičkaprášku do pečiva Dr. Oetker
100gramovstrúhaného kokosu

Inštrukcie

Maslo vymiešame s hnedým a vanilkovým cukrom. Postupne pridáme vajce. Do hmoty vmiešame múku, štipku škorice a kypriaci prášok a všetko dobre premiešame s mixérom. Nakoniec do cesta vmiešame strúhaný kokos. Trúbu vyhrejeme na 190 °C (horkovzdušnú na 175 °C). Pomocou dvoch namočených lyžičiek utvorím z cest na plech vyložený pečiacim papierom kopčeky. Pečieme v predhriatej trúbe (uprostred) asi 15-18 minút. Upečené kokosky dáme preč z plechu a necháme ich vychladnúť na kuchynskej mriežke.

Treba sledovať počas pečenia, lebo niekedy sú skôr hotové Hambím sa

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
4
Priemer: 4 (1 hlas)
 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.