dobry korpus
Pozrite si aj
Ja robim Bohusov nadstavovany korpus, pozri v receptoch na tejto stranke, je tam recept, ale aj vela roznych inych receptov. Staci si len vybrat .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj na 3D robim vanilkovy nadstavovany od bohuša ale davam menej muky:napisem ti recept na jedno vajce
jedno vajicko,15g krys.cukor,25g praskovy cukor,,pl horuca voda,cl vanilka, cl pdp,40g hlad.muka postup žltka vyslahame s praš.cu,pridame vanilku horucu vodu ,bielka vyslahame s krys.cukrom lahko premiešame pridavame muku s pdp.Z 10 vajec upeciem korpus s priemerom 30 cm 2x prekrojim korpus je tuhši a pritom nie suchy.Peciem 160-170stu hodinku
kakaovy korpus 8 vajicka,8 pl.kry.cuk,8pl.poloh.muka,pdp,4pl kakaa,4pl olej,4pl vlažna voda
ESTE pri bohušovom nadstavovanom pri 10 vajickach cely pdp ,a celu vanilku
nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
JA robievam tento: 5 vajec /L alebo XL/, 200g kryštálového cukru, 1 vanilínový cukor ušľahať do peny, pridať 1 dcl oleja a 1 dcl vody, zas vyšľahať. 150g hladkej a 150g polohrubej múky zmiešať s 1 kypriacim práškom a pridať k zmesi...piecť na 180 °C. Ak chceš kakaový stačí pridať 2 PL holandského kakaa... Je mäkučký a vláčny, vôbec nie je suchý.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak sa môžem opýtať: celé vajíčka šľahať s cukrom a vanilínovým cukrom? vďaka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne tak, zo začiatku som oddeľovala bielka, ktoré som vyšľahala dotuha, žĺtka s oboma cukrami a potom som k nim pridávala múčnu zmes a sneh z bielkov. Ale teraz si celé vajíčka šľahám, kým nezdvojnásobia svoj objem /ostatné tak ako som vyššie popísala/ a efekt je ten istý...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hm, musím vyskúšať ... vďaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vam pekne za receptiky. Ten nastavovany som uz robila.Je to ten isty ako na tortysn_v. Ja mam rada jemnejsi, mozno skusim dat menej tej muky.A cim to poliat,nemam doma uz zavaraniny,tak cim,aby to detom chutilo.Aj pani ucitelkam ??? Budem davat aj dzem.Vdaka vam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím tiež Bohušov ,ale dávam iba 400g muky, 200hladkej a 200polhrubej ,aj cukru o 50g menej, lebo polievam sladkým rozvarom
,rovar- voda alebo šťava,cukor, citronova šťava, aroma-uvariť do vychladnutého rum
,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a pouzila si aj na 3D ? chcela by som na zabu,ale taku z dvoch okruhlych tort na sebe.Snad rozumies
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
samozrejme že aj 3d, ja robím všetky s toho receptu, len obmienam, orechove, kakaove,vanilkove, karamelove...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem pekne, tak uz som upiekla tie podla teba a idem prave plnit este raz pekne dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, ja davam na cesto zo 6 vajec 100g hl.muky a 80g kukurič. škrobu, (v pripade, že v recepte pišu 180g muky..skoro 1:1) cesto je neporovnatelne s klasickym pikotovym, jemne makke aj po 4-5 dnoch.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mile cukrarocky a cukrari, prosim vas, poradili by ste mi nejaky chutny vanilkovy alebo kakaovy korpus? Chcem detickam upiect 3D tortu vyssiu a nechcem nejaky suchy korpus. Plnku by som dala cokoladovu a karamelovu.Prosim, ak to nie je vase vyrobne tajomstvo poradite mi? Velke dakujem