Ahoj, ja som hned plnila po upeceni, tak s tym Ti neporadim, ale co sa tyka karamelu.. tak ja som dala iba cisty karamel, bolo to nieco strasneeee. nedalo sa to nakrajat, vsetko popukalo a bolo to strasne tvrde. Vsetci to davali z rezu dole. Po 3 dnoch to zmäklo skor by som tam skusila dat to maslo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte cukrárky, mám na vás prosbu,čo sa týka dobošovej torty. Včera som si upiekla pláty podľa receptu nájdeného tu (roztieratelne cesto) a chcela by som vedieť, či si môžem nechať pláty odložené až do zajtra, či sa mi s nimi nič nestane, zabalila som si ich do fólie. Mám si ich naplniť radšej už dnes? alebo môžem zajtra? Ak zajtra, tak nažije to dostatočne do nedele? Tá tortička je pre nás doma na oslavu.
A ešte jedna otázka, vy ten vrchný plát polievate karamelom. Ja sa toho ale bojím, že to bude moc tvrdé a nebude sa to dať ani odhryznúť, poraďte vy skúsenejšie. Alebo čo by sa stalo, keby si ten karamel zmiešam s trochou masla a tak to potriem? Ďakujem za vaše rady