reklama

želatínová pasta

daduš , 18. 09. 2009 - 19:20

reklama

Ahojte
Prosím, ktoré používate želatínovú pastu, poučte ma.
Rada by som vedela:
1. či sa spotrebuje na jednu dávku celých 750g cukru, alebo je to podobne ako priMMF?
2.či tá dávka vody na zriedenie glukózy je ako píše Bohuš, alebo som sa dočítala tu nastránke, že je lepšie dať viac vody.
Dnes som experimentovala a improvizovala s tretinovou dávkou a použila som namiesto glycerínu olej,doma robenú glukózu , ale nejako ma to neočarilo.
Chcem vyskúšať originál recept, už som si dnes aj suroviny zohnala. Tak mi prosím poraďte. Vďaka

Pozrite si aj


reklama


reklama

daduš, Pi, 18. 09. 2009 - 20:38

dadka1 ďakujem Ti , to je recept od Gabiky- Aderiarleen. Vyskúšam podla neho.

HelkaT, Pi, 18. 09. 2009 - 20:57

Danka ja som robila ten od Bohuša, ale podľa mna cukru tam ide asi tak ako je v recepte ale vody ako si sa dočítala treba dať viac, ale neviem ja by som to na tortu nedávala ja som tým poťahovala také zákusky my to voláme že farárske, ináč ich poťahujem falošným marcipánom, ale asi dva krát som to použila na toto, tak skúšaj ďalej a pozdravujem

daduš, Pi, 18. 09. 2009 - 22:31

Helka, chcem robiť kvietky z tej pasty, Evina robí len z nej a je veľmi spokojna. Takže vyskúšam. Ideš na stretko? Zdravím Ťa. Nepotrebuješ čokoladu?

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama