reklama

Vystužiť či nevystužiť??

Vierau , 16. 04. 2010 - 08:11

reklama

Potrebujem radu, robím 2 poschodovú tortu, vrchné potiahnuté poschodie váži 1,4 kg, mám tortu vystužiť? Nezdá sa mi také ťažké, ale na druhej strane nemám veľké skúsenosti a bojím sa či sa mi torta nezdeformuje. Prosím povedzte mi svoj názorZlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

Sigetka, Pi, 16. 04. 2010 - 08:18

Keď vystužíš, nič nepokazíš, záleží na tom, či ju budeš prepravovať a v akom prostredí bude a ako dlho bude postavená, kým ju budete jesť.

Ak máš spodné poschodie dostatočne vychladené, stuhnuté, tak ani nemusíš.
Ja vždy nechám naplnené torty odležať v chladničke cez noc. Potom potiahnem a na vrch dávam bez vystuženia.
Ale je to a tebe. Nech sa ti darí.
Monika Slnko

Vierau, Pi, 16. 04. 2010 - 10:36

ďakujem za odpvedeZlomené srdce Zlomené srdce , korpusy mám cez noc vychladené v chladničke, ale pôjde to autom, aj keď len 6 km, tak som to predsa vystužila.

adamira, Pi, 16. 04. 2010 - 15:37

dobre si urobila,nam priniesli na svadbu 2poschodovu tortu , robenu v cukrarni, nevystuzenu , postupne sadala a marcipan sa vydul od torty, nevyzeralo to vabne, myslela som ze im spadla....

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama