Vínny sud - treba vystužiť??????
Pozrite si aj
reklama
reklama
Sud zo 4 korpusov??? Ja robím zo 4 korpusov klasickú tortu.Sud som robila zo 6 korpusov.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No snáď nebudem piecť do rána???? No, korpusy som ešte poprekrajovala, takže mám 10 plátov. Nebude to dosť?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jaaj tak to neviem lebo ja korpusy neprekrajujem.Ale ved ked bude nizky vždy sa dajú korpusy dopiect a dorobit vyšší súdok.Nech sa ti vydarí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vo fotopostupe jahôdky je tiež taký vyšší korpus a len kým to stuhlo v chladničke tak to prepichli špajdlami-tak by som to asi urobila aj ja, potom už asi tie špajdle netreba-čiže ich vytiahneš a môžeš poťahovať.Už by to malo byť v pohode.Monika M.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som prvý plnila na 6x mal 7 kg a nevystužovala som ho.Ale to bol marec a nie takéto horúčavy.Teraz by som to urobila ako MonikaM
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte šikulky, idem robiť vínny sud (stojatý). Mal by byť zo 4 korpusov. Dnes sa tu rozbehla diskusia na tému vystužiť alebo nie? Tak začínam uvažovať, či by som ho nemala spevniť (aspoň nejakými špajlami), aby sa mi náhodou nezosypal
Prosím poraďte