reklama

Vínny sud - treba vystužiť??????

Andy01 , 18. 06. 2010 - 18:49

reklama

Ahojte šikulky, idem robiť vínny sud (stojatý). Mal by byť zo 4 korpusov. Dnes sa tu rozbehla diskusia na tému vystužiť alebo nie? Tak začínam uvažovať, či by som ho nemala spevniť (aspoň nejakými špajlami), aby sa mi náhodou nezosypalSmútok Prosím poraďtePrekvapenie

Pozrite si aj


reklama


reklama

veva, Pi, 18. 06. 2010 - 19:43

Sud zo 4 korpusov???Prekvapenie Ja robím zo 4 korpusov klasickú tortu.Sud som robila zo 6 korpusov.

Andy01, Pi, 18. 06. 2010 - 19:58

No snáď nebudem piecť do rána???? No, korpusy som ešte poprekrajovala, takže mám 10 plátov. Nebude to dosť?

veva, Pi, 18. 06. 2010 - 20:17

jaaj tak to neviem lebo ja korpusy neprekrajujem.Ale ved ked bude nizky vždy sa dajú korpusy dopiect a dorobit vyšší súdok.Nech sa ti vydaríÚsmev

vo fotopostupe jahôdky je tiež taký vyšší korpus a len kým to stuhlo v chladničke tak to prepichli špajdlami-tak by som to asi urobila aj ja, potom už asi tie špajdle netreba-čiže ich vytiahneš a môžeš poťahovať.Už by to malo byť v pohode.Monika M.Slnko

erika43, Pi, 18. 06. 2010 - 21:09

Ja som prvý plnila na 6x mal 7 kg a nevystužovala som ho.Ale to bol marec a nie takéto horúčavy.Teraz by som to urobila ako MonikaMTlieskam

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama