vaječný krém
Pozrite si aj
andika, asi si to zle vyšľahala, alebo si použila maslo ,ktoré obsahovalo menšie množstvo tuku, na tento krém je dobré maslo, ktoré má obsah tuku 82%, ak si dala dobré maslo s dostatočným obsahom tuku a máš tam tie mokré miesta daj to nad paru a začni to šľahať , keď sa ti bude topiť krém na stenách misky daj to preč a potom to riadne ešte vymiešaj, je možné že si mala asi studené maslo a preto sa to stalo, krém a maslo by mali mať rovnakú teplotu,
daj vedieť ako si dopadla, dúfam, že som ti aspoň troška poradila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
podla mna si mala zly pomer maslo- a našlahane vajcia ja davam na pol kila masla 3 vajcia a 12 dkg cukru. predtym ako to spojiš vyšlahaj to maslo s 30 dkg praš cukor a až ked to maslo je do peny vyšlahane pridaj tie nad parou šlahane vajcia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vieruš, nie je to veľa masla 500g na tri vajcia? Mne sa to zdá strašne moc, ja robím podľa Bohuša - 6 vajec, 350g cukor, 500g maslo a je výborný.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj podľa mňa je veľa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja mam tento pomer už velmi dlho a nemam od zakazničiek ziadne namietky. ja ho davam aj na bratislavske rezy a je super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčence prvý raz som robila vaječný krém 6 vajec 300g cukru a pol kila masla . vajcia sa mi s cukrom krásne našlahali -nad parou som asi trištvrte hodiny šlahala -vznikol bohatý penový krém .ale ked som zmiešala svyšlahaným maslom tak to splaslo , a zostal pomerne maslovo chutiaci krém , čo by som ešte prežila ,ale mám taký pocit ,akoby ten krém mokval -teda sú v nom akoby mokré miesta? nemusím sa báť ,že mi to celé splasne alebo sa do soboty roztečie? ide to na svadbu?