Tvrdy marcipan
Pozrite si aj
Netreba ho trochu poolejovať? Alebo viac vody?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
trška prihriať v mikrovlnke, a trošičku namočiť ruky a miesiť, a miesiť!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veru, tak ako píše Maxellka10 - miesiť, miesiť, miesiť .... do zblbnutia (takmer). Aj ja som s tým mala problém, ale už ma tu žianky poučili, že treba veľa, veľa miesiť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ľahko sa to píše, ale ťažko sa to miesi, je to drina!! Ale je to tak!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem babenky ,, rozchodila " som ho s mokrými rukami už len robiť kvietky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kto mi poradí dnes som robila prvý krát marschmalloow chcela som si spraviť ružičky cez vrecuško zo špičkou na ruže ale nedalo sa mi to vobec vytlačiť ale ked som ho rozkulala a urobila klasicky tak to mi išlo kde som spravila chybu!!!!!!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Bianka - určite si pridala aj málo vody. Aj ja som mala mliečny marcipán na začiatku taký tvrdý ako ty. Ale potom som pridala vody a miesila a miesila. S tou vodou ale opatrne a po troške.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Babenky potrebujem pomoc. Spravila som si marcipan 125g sus. mlieko, 250g pr.cukor,1PL gluk. sirup, 3 PL vody a je ako beton tvrdy neda sa s nim robit
ako ho zmakcim
. Dakujem