reklama

Tvrdy marcipan

Bianka , 27. 08. 2008 - 18:00

reklama

Babenky potrebujem pomoc. Spravila som si marcipan 125g sus. mlieko, 250g pr.cukor,1PL gluk. sirup, 3 PL vody a je ako beton tvrdy neda sa s nim robitPlačem ako ho zmakcimSmútok . Dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

fani, St, 27. 08. 2008 - 18:09

Netreba ho trochu poolejovať? Alebo viac vody?

trška prihriať v mikrovlnke, a trošičku namočiť ruky a miesiť, a miesiť!!

ZuzkaV, St, 27. 08. 2008 - 21:29

Veru, tak ako píše Maxellka10 - miesiť, miesiť, miesiť .... do zblbnutia (takmer). Aj ja som s tým mala problém, ale už ma tu žianky poučili, že treba veľa, veľa miesiť.

ľahko sa to píše, ale ťažko sa to miesi, je to drina!! Ale je to tak!Chichocem sa

Bianka, St, 27. 08. 2008 - 21:51

Ďakujem babenkySlnko ,, rozchodila " som ho s mokrými rukami už len robiť kvietkyÚsmev

MilkaO1, St, 27. 08. 2008 - 22:07

Kto mi poradí dnes som robila prvý krát marschmalloow chcela som si spraviť ružičky cez vrecuško zo špičkou na ruže ale nedalo sa mi to vobec vytlačiť ale ked som ho rozkulala a urobila klasicky tak to mi išlo kde som spravila chybu!!!!!!!!!!Plačem

Bianka - určite si pridala aj málo vody. Aj ja som mala mliečny marcipán na začiatku taký tvrdý ako ty. Ale potom som pridala vody a miesila a miesila. S tou vodou ale opatrne a po troške.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama