reklama

Torta pre diabetika


reklama

Ahojte mám dilemu, je tu pár receptov na korpus pre diabetikov a je tam uvededné miesto cukru umelé sladidlo, to tam treba dať ozaj toľko sorbitu, koľko múky? Teda tak isto ako keby som robila normálny korpus len tam dám umelé sladidlo? Nie je to moc a veľmi nákladné? Prosím poraďte.Smútok

Pozrite si aj


reklama


reklama

hanni, Št, 07. 05. 2009 - 20:59

Ano,tolko sorbitu,ako muky,a nakladne to je. Ale do kremu nemusis davat sorbit,mozu byt aj rozpustene tablety,vhodne na tepelne spracovanie.Dufam,ze som pomohla.

akinom, Pi, 08. 05. 2009 - 00:16

ja som robila diabetickú tortu, použila som ale klasický piškót čo robievam, len som nahradila cukor umelým sladidlom,krém som robila tvarohovo smotanový taktiež s umelým sladidlom... poťah ale sa mi s umelým sladidlom nepodaril spraviť... použila som klasiku tuším K2 ale so súhlasom zákazníka

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama