Torta pre diabetika
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ano,tolko sorbitu,ako muky,a nakladne to je. Ale do kremu nemusis davat sorbit,mozu byt aj rozpustene tablety,vhodne na tepelne spracovanie.Dufam,ze som pomohla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila diabetickú tortu, použila som ale klasický piškót čo robievam, len som nahradila cukor umelým sladidlom,krém som robila tvarohovo smotanový taktiež s umelým sladidlom... poťah ale sa mi s umelým sladidlom nepodaril spraviť... použila som klasiku tuším K2 ale so súhlasom zákazníka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte mám dilemu, je tu pár receptov na korpus pre diabetikov a je tam uvededné miesto cukru umelé sladidlo, to tam treba dať ozaj toľko sorbitu, koľko múky? Teda tak isto ako keby som robila normálny korpus len tam dám umelé sladidlo? Nie je to moc a veľmi nákladné? Prosím poraďte.