reklama

torta pre celiatika


reklama

Dievčatá,ktoré ste piekli tortu pre celiatika,mám pre Vás otázky:
Aký typ múky ste použili,môžu byť orechy,aký krém,aký poťah-môže byť White Icing?
Ďakujem za pomoc!!!

Pozrite si aj


reklama


reklama

tami, Ut, 21. 04. 2009 - 12:23

odskúšaný recept na korpus

4 vajíčka
4 PL kryštál cukor
1 puding – DR Oetker – ten môžu celiatici (vanilkový, čokoládový, jahodový – tieto mám odskúšané)
1 čajová lyžička prášok do pečiva DR Oetker – ten môžu celiatici
1PL voda

Bielka vyšľahať s kryštálovým cukrom, pridať žĺtka, puding zmiešaný s práškom do pečiva a vodu.

Ahoj tami prosím ťa skúšala som tento receptík, len tak pre nás ale to cesto sa mi zdalo moc nízke, robila som ho na formu 25x25 cm a malo len 1 cm výšku,z koľkých vajec robíš napr. tortu spriemerom 20 cm? ĎakujemHambím sa

Hanka, dá sa použiť aj ryžová múka - dostať ju v Bille, orechy môžu byť v pohode, kypriaci prášok iba Dr.Oetker a práškový cukor iba ten krémový s koláčikmi, lebo v ostatných je pšeničný škrob a to celiatici nemôžu! Veľa zdaru!

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama