reklama

Čok.+ orech. korpus - akú plnku?

Meggie , 03. 02. 2009 - 11:59

reklama

Ahojte šííkulky a šikulkovia. Chcela by som poradiť ohľadom krému do torty. Idem robiť súdok, korpus bude čokoládový a orieškový. Akú plnku mi odporúčate? Ja som doteraz zvykla dávať pudingovo maslovú s ovocím. Aká by sa mi sem hodila. Ešte mám od vianoc uvarené salko v konzerve, je v chlade, viete akú má trvanlivosť? Dalo by sa aj z toho niečo urobiť? Ale to asi bez ovocia, však?
Vopred Ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Meggie, Ut, 03. 02. 2009 - 13:11

Bohuš znie to dobre ale mám pár otázok. Ten karamel ako dlho mi vydrží v konzerve uvarený? A poprosím ťa keby si mohol napísať ten postup na krém a čo do toho banánu všetko. A koľko ho treba ak bude torta z cca 3-4 korpusov. Ďakujem

Ak chceš karamalovú plnku s ovocím tak jedine s broskynami.Ja takú robievam.A k čokol.orech.korpusu by som dala možno kávový krém.Torta Slnko

Meggie, Ut, 03. 02. 2009 - 13:15

Môžem aj teba poprosiť o recept a ja sa rozhodnem že aký

Korona, Ut, 03. 02. 2009 - 16:32

Ja som robila nedávno orechový korpus, karamelový krém s višňami a bolo to strašne dobré.Torta Torta Torta

vieraG, Ut, 03. 02. 2009 - 21:22

Ja som v sobotu piekla zákusok kapučíno - je výborný. Pozri si najnovšie recepty.Áno Áno Áno

Jana78, St, 04. 02. 2009 - 16:37

ten karamelový krém znie lákavo Vyplazený jazyk Áno, mala by som ho niekedy vyskúšať, ja ked robím orechový korpus, tak väčšinou robím čokoládovú alebo kávovú plnku.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama