Salkový marcipán.... potrebujem pomoc
Pozrite si aj
Neskúšala si ho dať do chladničky tak na 1-2 hodinky schladiť a potom znovu prepracovať?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Žiaľ asi Ťa moc nepoteším, dopadla som podobne a marcipán je doteraz v chladničke, ale keď ho vyberiem začne tiecť, tiež neviem, čo s tým.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hm holky tak to neviem čo vám na to poradiť, možno ešte niekto sa nájde, kto bude vedieť čo s tým
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No ja viem, čo s ním... Celý ho zožeriem, lebo aký je nevydarený, taký je dobrý....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
janka..hod aj nam kusok
nebud škrob
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiež to už praktizujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Od cukru sa ti topí, skús pridať sušené mlieko a škrob, to ti zahustí, vyskúšaj najprv na kúsku a daj vedieť, ako to dopadlo, nech sa ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Holky, po chvíľke v chladničke som znovu premiesila, pridala cukru a dokonca spravila zopár ružičiek, možno sa zľakol tej mojej hrozby, hádam z neho bude dačo...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ze by výhražky zabrali? Nabudúce ho postraš skôr nech si ušetríš nervy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak nech sa bojí, kým ho nespotrebuješ.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No neviem či ti práve ja poradím ale ja nepridávam vôbec cukor.Torty síce nepečiem dlho ale ružičky vyrábam pre kamarátky už dávno a len z tohto salkomarcipánu.Dávam 400g sušeného mlieka plnotučné a jedno salko tuším to má 370g a lyžičku oleja.Miešam do zblbnutia a keď je to husté máčam si ruky vo vode kým to nemám ako plastelínu potom idú lupienky vyvalkať do priehladna.Tak veľa trpezlivosti.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dnes je tak teplo ze sa vsetko topi.Ja som potahovala s MMF a bola to katastrofa.O kvietkoch uz ani nehovorim.Pokial som si urobila dalsiu ruzicku tak ta pradchadzajuca bola ako zvadnuta.Neviem co to urobi zajtra ked to vybetiem z chladnicky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Práve som robila marcipán zo salka, všetko som robila podľa návodu, ale hmota mi doslova "tečie", vymodelovaná ružička mi hneď spľasne, už som pridala toľko cukru na zahustenie, že až...
Dá sa to ešte nejako zachrániť?