Rosa........
Pozrite si aj
do prievanu a vraj sa to usuší...aspoň tak to písali a nastaviť teplotu v chladničke tak, aby ten rozdiel nebol veľmi veľký s izbovou teplotou..nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dik Ketrin dám teplotu nižšie,hádam pomôže.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
s týmto som mala problém aj ja ked som potahovala K2.Preto ju radšej moc nepožívam.Neviem si predstavit ako by vyzerala torta,ktorá bude celý večer na svadobnom stole.Marcipán z cery by toto nikdy neurobil.To je moja skúsenost
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja v tomto teple ,len mliecny marcipan,
25 dkg cery
25 dkg cukor praskovy
15 dkg susene mlieko
spracujem a vygulam madzi mikro sackami...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak je rozdiel teploty v chladnicke a v miestnosti vacsi ako 10 stupnov tak sa vam bude rosit vsetko.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Stále to je rovnaké no nič poučila som sa a robí to aj White icing v takomto teple,je dosť drahý a neviem či by som všetku hmotu spotrebovala,zatial som kupovala len po 1kg K2-ku.dik
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja na poťah robím vždy len mliečny marcipán - tak ako píše sona7 - ešte sa mi nikdy nestalo, aby sa orosil, tiekol alebo popraskal
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
JA som v sobotu robila tiež z K2 a do rana stekala rosa po torte nikda viac a nebola ani v chladničke lebo som ju rano brala preč bola vchladnej miesnosťi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
robila som y WI a nespravil mi to, je drahý ale na toto teplo úplne super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som sa tu na tejto stranke naučila potahovat s MMF a som velmi spokojna
nikdy sa mi nerosil perfektne sa s nim tobi ale ružičky robim lem s mliečneho
marcipanu praskovy cukor
sušene mlieko a voda
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
JA SOM TIEž ROBILA LEN ZO SUšENEHO MLIEKA A VžDI SA PODARILO LE N SA MI NA TOM MOC NEPAčI žE TO TVRDNE A TREBA STIM HNED PRACOVAT.MINULE SOM OCHUTNALA TAKY MARCIPAN čO VONAL PO MANDLIACH BOLO TO VINIKAJUCE. PRETO SOM IšLA NA INTERNET A HLADAM VECI VšELIJAKE. VI NOVODOBE CUKRARKY MI NEDATE SPAT.TAKE TORTI ROBITE.
AKU HMOTU SI MAM OBJEDNAT NA ZAčIATOK.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
martinqa,na zaciatok neobjednavaj nic,ale nauc sa to na MMF .Recept najdes na tejto stranke u Bohusa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
COKOLADKA DAKUJEM A KDE JE TEN BOHUš.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Už HO MAM DAKUJEM.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne osobne MMF moc nechuti. a tak radsej ozeliem rosenie a budem sa oddavat chuti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte potrebujem pomoc a je aj dosť neskoro,hádam sa niekto nájde,čo mi odpíše, mám potiahnutú tortu K2 celá je orosená,dala som aj karton predtým než som ju mala potiahnutu,už neviem.vdaka
