robil niekto s Pasta bianca elite
Pozrite si aj
Robím s mliečnym marcipánom-nie zo salka-a mne sa ešte nič neodulo. Jedine teraz keď je teplo je hmota mäkšia. Pravda je, že ja zase nepečiem toľko tort za mesiac, takže mám čas pohrať sa s touto hmotou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne sa s nou robilo dobre, super vanilkovo chuti.Podoba sa na K2 je trochu belsia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
erika.t, prosím Ťa, ako tá hmota tvrdne? Dajú sa robiť aj figúrky? Ja som napríklad potrebovala robiť promočný klobúk a tá vrchná časť mi nestvrdla ani z MMf ani WI za 4 dni. Viac času som nemala, tak som potiahla celú promočnú tortu čokoplastelínou. Ta po určitom čase mimo chladničky tiež zmakla. Neviem teda, či je to len teraz tymto teplom...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
díky za odpoveď
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
daduš ja som figurky neskúšala ale čudujem sa že ti WI nestvrdol ten tvrdne veľmi dobre, ja teraz používam na ruže geraldinu z T-formaxu tá tiž dobre tvrdne a má výbornú citronovú chuť veľmi dobre sa aj farbí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pasta bianca elite je 5 kg vedro hmoty za 30 euro v pečení hrou, nemá náhodou niekto skúsenosť s týmto ? Potrebujem súrne nejakú dobrú hmotu čo by sa mi neodúvala týmto teplom. Díky za každú skúsenosť.