reklama

robil niekto s Pasta bianca elite


reklama

Pasta bianca elite je 5 kg vedro hmoty za 30 euro v pečení hrou, nemá náhodou niekto skúsenosť s týmto ? Potrebujem súrne nejakú dobrú hmotu čo by sa mi neodúvala týmto teplom. Díky za každú skúsenosť.Hambím sa

Pozrite si aj


reklama


reklama

fani, Ne, 05. 07. 2009 - 13:47

Robím s mliečnym marcipánom-nie zo salka-a mne sa ešte nič neodulo. Jedine teraz keď je teplo je hmota mäkšia. Pravda je, že ja zase nepečiem toľko tort za mesiac, takže mám čas pohrať sa s touto hmotou.Kvietok Kvietok Kvietok

erika.t, Ne, 05. 07. 2009 - 15:02

Mne sa s nou robilo dobre, super vanilkovo chuti.Podoba sa na K2 je trochu belsia.

daduš, Po, 06. 07. 2009 - 09:34

erika.t, prosím Ťa, ako tá hmota tvrdne? Dajú sa robiť aj figúrky? Ja som napríklad potrebovala robiť promočný klobúk a tá vrchná časť mi nestvrdla ani z MMf ani WI za 4 dni. Viac času som nemala, tak som potiahla celú promočnú tortu čokoplastelínou. Ta po určitom čase mimo chladničky tiež zmakla. Neviem teda, či je to len teraz tymto teplom...

erika.t, Ut, 07. 07. 2009 - 11:08

daduš ja som figurky neskúšala ale čudujem sa že ti WI nestvrdol ten tvrdne veľmi dobre, ja teraz používam na ruže geraldinu z T-formaxu tá tiž dobre tvrdne a má výbornú citronovú chuť veľmi dobre sa aj farbí

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama