reklama

RDI-K2 rozdiel,alebo kto v KE mi vymeni


reklama

Čauko vsetci,potrebujem vediet rozdiely a vaše skusenosti medzi RDI a K2. Ide o to ze použivam RDI na potahovanie a dnes v Zelandii v Košiciach nemali ja som si to nechala na poslednu chvilu a tak korpus upečeny,krem urobeny a RDI neni.Tak som kupila K2 a najlepsie by bolo keby mi v KE niekto vymenil alebo predal cca2kg ale S U R N E (do zajtra rana).Alebo to potiahnem K2? RDI mi viacej chuti.0908 993 821

Pozrite si aj


reklama


reklama

ZuzkaV, Št, 21. 05. 2009 - 14:15

Bojíš sa poťahovať k2? Je menej "naťahovacia" ako RDI. A je mandľovej chuti.

Oni sú skoro rovnaké, akurát K2 má mandľovú chuť, viac sa chuťovo podobá marcipánu, no a myslím že s K2-kou sa ti bude poťahovať lepšie, aspoň u mňa je to tak, Mrkám ale oboje sú fajn, tak myslím že sa nemáš čoho obávať.

a nestvrdne velmi? raz som robila mašlu a bola tvrdsia je pravda, ze postala asi 5dni samostatne bez kremu.ale dik za povzbudenie uz sa tak netrapim-robim kabelku.foto bude zajtra.pa

ivanula, Št, 21. 05. 2009 - 17:49

Denideni ja mam RDI,ak by si chcela vymenim,ale K2 je fakt lepsia,nemusis sa obavat.

DIK.Ale ukecali ste ma . A už je to surne a tak bude ,ako bude.ALE AJ TAK DIIIIIK.Váľam sa od smiechu po podlahe

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama