Prosím poradite?
Pozrite si aj
Ahoj, aj mne sa to občas stáva , ale zachraňuje to len smetný kôš.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
číslice sa mi s toho dali spravit pekne,ale ružičky nie su až také dokonalé.Ešte si to poriadne pred prácou spracujem a na niečo použijem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, prosím vás, čo to znamená K2 ?Prosím, píšte na môj e-mail misha1.vt@centrum.sk. Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dá sa to zachrániť, pridaj trošíčka bieleho tuku(CERA) a kvapku vody. Nepíšeš koľko si dala cukru.
Ja dávam koľko mlieka toľko cukru, biely tuk, voda a lyžica vaj. bielka ale nemusí byť. a potom len spracovávať, kým sa sype a drolí tak po kvapkách pridávam vodu.
Kedže si to dala do chladničky odporúčam ti to na 5-10sekúnd zohriať v mikrovlnke a potom spracovávať.
"Piecť môže každý!"
http://bohusl.multiply.com/
http://picasaweb.google.com/Bohus73
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
cukru som dala určite viac ako mlieka,ale máš pravdu marcipán sa stále mrví. Vyberiem s chladničky,zohrejem,pridám ceru a po kvapkách vodu, potom Ti napíšem ako to dopadlo
či som s toho ešte niečo vykuzlila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prave som si kupila gumpastu, ale neviem ako ju mam rozrobit, v akom pomere, poradte prosim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Bohuš spracovala som a vyšlo to - nie su tie ružičky také dokonalé, ale som spokojná dakujemmmm
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neignorujte ma halllloooooo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Poradím ti keď chceš vedieť viac. Skús si otvoriť novú diskusnú tému pod názvom gumpasta a potom sa ti určite niekto ozve. Tu je to takpovediac tá tvoja otázka zašitá, každý si prečíta len otázku kajkacoop a keď nevie poradiť ďalej si odpovede ani nečíta.Dúfam, že to pomôže.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievčence ani si neviete predstavit čo sa mi stalo. Zarobila som si z 200g mlieka na marcipán a neviem nad čím som rozmýšlala-asi som zalubená-
, nepamätám si pomery,ale neda sa mi to vypracovat a to mi tam aj pred tým ušlo vody-no katastrofa-
,len sa to lepilo a lepilo. Pridala som práškového cukru, ale ta hmota sa mrví,mrví,mrví a je hrozne cukrová
. Dá sa to vôbec ešte zachránit????
,teraz moj nevydarený marcipán odpočíva v chladničke
PORADITE
dakujem
