prosba o radu
Pozrite si aj
Ja som dnes potahovala tortu želatínovou pastou a robilo sa mi s nou výborne.Ako sa robí nájdeš aj tu medzi receptami,akurát som dávala menej cukru ako je v recepte.Tu je tá torta:
http://www.tortyodmamy.sk/?q=na-krstiny/oval-na-krstiny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa potah dobre robi s mmf a ruzicky s falosnym marcipanom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím tiež ako jana
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robí všetko z mliečneho marcipánu, iné som zatiaľ ani neskúšala.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem krasne za rady...uvidim, co vyskusam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som vo februári prvýkrát skúšala poťahovať MMF a veľmi sa mi to zapáčilo. Zdá sa mi modelovateľnejšia ako som predtým robila zo sušeného mlieka. Ale z JOJO /ružovobiele/ cukríkov bolo dosť tuhé cesto, najlepší je recept od Bohuša na MMF a použiť originál Haribo alebo tie biele americké cukríky z Lidla. Ale už tam asi niesú.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiez som myslela, ze asi to bude to najlepsie...a nie je ta hmota taka leskla? a akymi farbami sa da zafarbit? dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte všetci, ja som tu nová a chcela by som poprosiť o radu. Chystám sa poťahovať tortu, ale ešte nikdy som s tým nerobila, tak by som sa chcela opýtať, ktorá hmota je najlepšia, či tá z marshmallows alebo nepravý marcipán. Nechcem to mať lesklé, ale krásne matné...a ešte s akou hmotou sa najlepšie robia ozdoby...vopred ďakujem