reklama

prosba o radu

yankaS , 18. 04. 2009 - 16:18

reklama

Ahojte všetci, ja som tu nová a chcela by som poprosiť o radu. Chystám sa poťahovať tortu, ale ešte nikdy som s tým nerobila, tak by som sa chcela opýtať, ktorá hmota je najlepšia, či tá z marshmallows alebo nepravý marcipán. Nechcem to mať lesklé, ale krásne matné...a ešte s akou hmotou sa najlepšie robia ozdoby...vopred ďakujemÚsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

fani, Ne, 19. 04. 2009 - 20:49

Ja robí všetko z mliečneho marcipánu, iné som zatiaľ ani neskúšala.Kvietok Kvietok

Ja som vo februári prvýkrát skúšala poťahovať MMF a veľmi sa mi to zapáčilo. Zdá sa mi modelovateľnejšia ako som predtým robila zo sušeného mlieka. Ale z JOJO /ružovobiele/ cukríkov bolo dosť tuhé cesto, najlepší je recept od Bohuša na MMF a použiť originál Haribo alebo tie biele americké cukríky z Lidla. Ale už tam asi niesú.

yankaS, Ut, 21. 04. 2009 - 18:15

Tiez som myslela, ze asi to bude to najlepsie...a nie je ta hmota taka leskla? a akymi farbami sa da zafarbit? dakujemSlnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama