Ja nevypekám formu.Na spodok dám papier na pečenie a dom do vyhriatej rúry na 180°C zapiecť.Keď sa chytí na vrchu kôrka,stiahnem na 160°C a dopečiem,celkom skoro 1 hod.Závisí to od veľkosti.A mám el.rúru,nie teplovzdušnú.Ešte sa mi nestalo,žeby prihorela alebo sa nedopiekla.Kedysi som po zapekaní prikrývala alobalom.Ale každá máme iné skúsenosti.Ahoj,prajem veľa trpezlivosti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievčatká, v prvom rade Vám chcem vysloviť stráááááááááááááááááááášne veľkú pochvalu za všetky Vaše tortičky/sú úplne nádherné/ a dobré rady. A tiež chcem pochváliť túto super stránku.
Mám k Vám jednu prosbu: už som síce upiekla pár tort, ale nikdy som korpusy nerobila v novej forme. A teraz som si kúpila novú a keď som v nej piekla, ten korpus na poriadne neprepiekol, kraje bolo skoro zhorené a keď som ho prekrojila, zistila som, že je v strede skoro surový. Tak Vás chcem poprosiť, nemáte nejakú fintu, ako tú formu "vypiecť" alebo niečo také?
Ďakujem veľmi, veľmi, veľmi pekne. A ešte raz Vás všetky chválim, ste ŠIKUĽKY.