reklama

Potrebujem pomoc

Anca.B , 15. 09. 2009 - 20:01

reklama

Už roky robím s nepravím marcipánom : 250 praškový cukor
250 céra a 125 sušeé mlieko

Stalo sa mi , že na torte začal marcipán praskať, keď stála už na svadobnom stole. Mala 4 poschodia a bola aj vystúžená. Môžete mi poradiť ako tomu
predísť ? Vopred ďakujem. Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

AnaP, St, 16. 09. 2009 - 00:36

Nebola málo stuhnutá,alebo moc tenký poťah?Alebo to bolo dlhším pohybom pri prevoze a pohlo sa ťažisko.

Ja si myslím, že to bude podnosom,ja davám torty na hrubšie plesklisko,ktoré mi potom vracajú,minule som dávala 4 torty na karton,lebo mi nemali možnosť môj podnos vrátiť,tak každá jedna mi už doma praskla,lebo torty boli ťažké, na karton by som torty už nedavala,iba také menšie torty

Anca.B, St, 16. 09. 2009 - 15:41

Dakujem veľmi pekne za rady . Dozvedela som sa že vraj torta nebola od piatku večera do soboty večer vôbec v chladničke .

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama