PORADITE???kniha bez formy
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ja som piekla na klasickom plechu a po naplní som cez stred stlačila varechu, obtrela a dala stuhnúť.
Vo fotopostupoch je myslím použitý banán
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem s tým banánom to bude tiež dobré,ale kde to tam je v tých fotopostupoch?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som ten stred pekne vyrezala a obtrela krémom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Akosi tomu nerozumiem ako??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem pekne martah stále som hladala a nenašla ušetrila si mi vela času. Prajem pekný večer . Kajka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, aj ja som to robila na klasickom plechu a podložila banánom presne podľa toho postupu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som dotvorila puncovinou.niekde je tu aj postup,ale za svet si neviem spomenut kde.nenasla som .mozno niektora vie kde.
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte chcem Vás poprosit o radu. Idem robit otvorenú knihu prvy krat a nemám formu. Niečo sa mi marí,že sa to dá niako s roládou podložit. S kolkých plátov a vajíčok. Dakujem Kajka
