reklama

trvanlivosť MMF


reklama

Chcem sa spytat,ci si mozem hmotu z MMF urobit dopredu 3/4 dni a az potom pouzit.Bude sa mi s tym potom dobre pracovať?Dakujem za odpovede

Pozrite si aj


reklama


reklama

Sigetka, Po, 26. 10. 2009 - 23:16

To síce môžeš, ale na poťah sa mi najlepšie robí z čerstvej. Ak si ju chceš urobiť dopredu, daj menej cukru, aby nebola veľmi tvrdá a nedávaj solamyl. Zabaľ do mikroténu alebo do fólie a keď potom budeš robiť, pridaj ešte cukor a dobre to premies. Ja solamyl používam len na podsypanie, aby sa to pri vaľkaní nelepilo. A to čo obkrojím sa už oveľa ťažšie miesi, rýchlejšie to tvrdne, je to také tuhšie.

vavka, Ut, 27. 10. 2009 - 07:55

Ja si vždy pripravujem MMF skôr a dám do chladničky do mikroténového vrecka. Pred použitím vyberiem a nahrejem v mikrovlnke ( pozor neupiecť!)a celé premiešam, nie je s tým žiaden problém.

mne sa zdá, že skôr pripravená hmota je na poťah ešte lepšia - nepotrebuje totiž tak podsýpať a nelepí sa až tak.
Stačí ju mierne nahriať v MW, rozpracovať, vyvaľkať a potiahnuť Slnko

ja vacsinou potahujem z "cerstvej" ale co tvysi, z toho robim kvety, figurky a nie je problem trosku prehriat v mikro...premiesiť a je to ok.Skladujem v mrazaku vyberiem dam na defrost kazdych 20 sek. kuknem zo zaciatku potom aj kazdych 10 pred koncom.

Zuzanaz, St, 28. 10. 2009 - 23:31

mne sa lepšie pracuje s hmotou,ktoru si pripravim niekolko dni pred použitim,nedavam ju ani do chladničky,len do mikrotenoveho vrecka.pri izbovej teplote...

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama