trvanlivosť MMF
Pozrite si aj
To síce môžeš, ale na poťah sa mi najlepšie robí z čerstvej. Ak si ju chceš urobiť dopredu, daj menej cukru, aby nebola veľmi tvrdá a nedávaj solamyl. Zabaľ do mikroténu alebo do fólie a keď potom budeš robiť, pridaj ešte cukor a dobre to premies. Ja solamyl používam len na podsypanie, aby sa to pri vaľkaní nelepilo. A to čo obkrojím sa už oveľa ťažšie miesi, rýchlejšie to tvrdne, je to také tuhšie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem velmi pekne za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja si vždy pripravujem MMF skôr a dám do chladničky do mikroténového vrecka. Pred použitím vyberiem a nahrejem v mikrovlnke ( pozor neupiecť!)a celé premiešam, nie je s tým žiaden problém.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa zdá, že skôr pripravená hmota je na poťah ešte lepšia - nepotrebuje totiž tak podsýpať a nelepí sa až tak.
Stačí ju mierne nahriať v MW, rozpracovať, vyvaľkať a potiahnuť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja vacsinou potahujem z "cerstvej" ale co tvysi, z toho robim kvety, figurky a nie je problem trosku prehriat v mikro...premiesiť a je to ok.Skladujem v mrazaku vyberiem dam na defrost kazdych 20 sek. kuknem zo zaciatku potom aj kazdych 10 pred koncom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa lepšie pracuje s hmotou,ktoru si pripravim niekolko dni pred použitim,nedavam ju ani do chladničky,len do mikrotenoveho vrecka.pri izbovej teplote...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Chcem sa spytat,ci si mozem hmotu z MMF urobit dopredu 3/4 dni a az potom pouzit.Bude sa mi s tym potom dobre pracovať?Dakujem za odpovede