pecenie v rafiku
Pozrite si aj
reklama
reklama
ahoj ja si stale papier "prilepím" vajickom na okraje rafiku cca tak 1cm do vysky a zatial mi to drzalo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som síce v ráfiku ešte nepiekla, ale dievčatá písali, že si ráfik najprv obalia alobalom, potom dajú na plech a vlejú cesto. Tak by to nemalo vytiecť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mirocka, asi mas krivy rafik, alebo prehnuty plech, ja peciem v rafikoch a nestava sa mi, ze by mi cesto vytekalo, skus sa na to pozriet, mozno staci rafik len trochu narovnat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja podložím alobalom a kraje nechám vyššie nevytečie ani na krivom plechu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja pečiem v rafikoch a na plech dávam len papier na pečenie a nevytečie mi - nech sa Ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem, ten alobal ma napadol hned, ked som to supla do rury
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja okolo nasypem hrubu muku a tiež sa nestava že vytečie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
dnes som piekla srdce v rafiku a tretina cesta mi vytiekla zospodu. ako to robite? na plechu som mala papier na pecenie a na nom roztahovaciu formu tvaru srdca.