reklama

pecenie v rafiku


reklama

dnes som piekla srdce v rafiku a tretina cesta mi vytiekla zospodu. ako to robite? na plechu som mala papier na pecenie a na nom roztahovaciu formu tvaru srdca.

Pozrite si aj


reklama


reklama

kubka, Ut, 12. 05. 2009 - 21:42

ahoj ja si stale papier "prilepím" vajickom na okraje rafiku cca tak 1cm do vysky a zatial mi to drzalo

Ja som síce v ráfiku ešte nepiekla, ale dievčatá písali, že si ráfik najprv obalia alobalom, potom dajú na plech a vlejú cesto. Tak by to nemalo vytiecť.

olafka, Ut, 12. 05. 2009 - 22:08

mirocka, asi mas krivy rafik, alebo prehnuty plech, ja peciem v rafikoch a nestava sa mi, ze by mi cesto vytekalo, skus sa na to pozriet, mozno staci rafik len trochu narovnatMrkám

aj ja podložím alobalom a kraje nechám vyššie nevytečie ani na krivom plechuVeľký úsmev Váľam sa od smiechu po podlahe

Ja pečiem v rafikoch a na plech dávam len papier na pečenie a nevytečie mi - nech sa Ti daríÚsmev Úsmev Úsmev

mirocka, St, 13. 05. 2009 - 19:10

dakujem, ten alobal ma napadol hned, ked som to supla do rury

majka82, St, 13. 05. 2009 - 22:02

ja okolo nasypem hrubu muku a tiež sa nestava že vytečieVeľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama