Nemáte skúsenost?
Pozrite si aj
reklama
reklama
ja som teraz robila z plnotučného a je to ok!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Z plnotučnej je trochu akoby mastnejšia ale dá sa aj s tým dobre pracovať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Souhlasím, dá se to, jen je to víc mastnější a víc ten tuk prostupuje mezi prsty při zpracovávání...proto raději pracuji s polotučným...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja mám podobnú skúsenosť pracuje sa dobre aj s plnotučným.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja používam na poťahovanie polotučné a robila som aj s plnotučným mliekom, Bolo troška mastnejšie, ale dá sa s ním robiť bez problémov. Neboj sa, vydarí sa.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Babenky marcipán s polotučného mlieka je dobrý, ale čo s plnotučného ako by to dopadlo? Nemáte niektorá z vás skúsenost a poradíte čoho sa vyvarovat dá sa s plnotučného vobec spravit chcem tim potiahnut tortu dakujem
