reklama

Nemáte skúsenost?


reklama

Babenky marcipán s polotučného mlieka je dobrý, ale čo s plnotučného ako by to dopadlo? Nemáte niektorá z vás skúsenost a poradíte čoho sa vyvarovat dá sa s plnotučného vobec spravit chcem tim potiahnut tortu dakujemSmútok Smútok Smútok Torta

Pozrite si aj


reklama


reklama

ankab, Po, 29. 09. 2008 - 17:23

Z plnotučnej je trochu akoby mastnejšia ale dá sa aj s tým dobre pracovať.Slnko

Souhlasím, dá se to, jen je to víc mastnější a víc ten tuk prostupuje mezi prsty při zpracovávání...proto raději pracuji s polotučným...Áno

eva1128, Ut, 30. 09. 2008 - 10:19

Aj ja mám podobnú skúsenosť pracuje sa dobre aj s plnotučným.

fani, Ut, 30. 09. 2008 - 12:27

Ja používam na poťahovanie polotučné a robila som aj s plnotučným mliekom, Bolo troška mastnejšie, ale dá sa s ním robiť bez problémov. Neboj sa, vydarí sa.Kvietok Kvietok Kvietok

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama