myslíte že vydrží?
Pozrite si aj
Nerozumiem otazke ohladom oblatky - ako si ju mala pripravenu?
A odkial mas to ze ju treba zaliat zelatinou? To som este nepocula.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Spagi, oblatku mi urobili v cukrarni a tu som niekde citala, ze je ju na torte mozne zaliat aj zelatinou a ze potom vyzera ako pod sklom. Neviem uz, kto to tu pisal. Takze tu oblatku mam zatial drzat v chladnicke?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nemusis ju drzat v chladnicke. Zabal ju do mikrotenoveho vrecka a nechaj na suchom mieste. Tiez som si takto dala robit oblatku a je to to iste ako ked kupis hotovu.. ma to dlhu zaruku. S tou zelatinou by som si to najprv vyskusala na kusku jedleho papiera.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to by aj mna zaujímalo ako si mala pripravenú oblátku...
Ja som s oblátkou robila len raz ale nezalievala som ju želatínou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja mám jedlú oblátku už dva mesiace v skrinke a to sa predsa nepokazí tak skoro. A viem, že sa oblátka zo spodu potrie tým gélom a to sa prilepí. Tiež nič nezaliavam želatínou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jedlá oblátka sa nezalieva želatinou, robí sa tak ako písala katka78 a myslím, že ked dáš tortu do mrazáku a potom ju vytiahneš a dorobíš, tak by sa jej nemalo nič stať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kočky ahojte,
) B.
v pondelok sa mala konať u nás oslava, len nevyšlo to. Mala som už od piatku pripravenú na tortu jedlú oblátku. Myslíte, že mi vydrží do budúcej nedele kedy sa dúfam, že už konečne oslava uskutoční? A ešte jedna prosba. Neviete prosím akou želatinou (myslím akou teplou a akým druhom) ju mám na torte zaliať? Vopred ďakujem za všetky rady