reklama

Lilly-este raz


reklama

Otvaram este raz temu Lilly-pisala som uz do inej temy,ale nikto mi tam zatial neodpovedal....takze chcvela by som sa opytat, ci pri pouzivani Lilly davate aj mantinely z pud.-masl. kremu, alebo staci tortu potriet.A este jedna otazocka-slahacku a vodu prevarate, alebo nie? A ako dlho asi krem vydrzi????
Dakujem pekne za kazdu raduÚsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ivka, pokiaľ viem, Lilly je jogurtový ztužovač ako zeesan, takže na mantinely nedávam pretož ho kombinujem s ovocím, tam dávam klasický maslový krém. Istota je guľomet. Ja šľahačku ani vodu nepreváram a čo sa týka trvácnosti, tak my sme mali tortičku, ktorá bola dobrá aj na piaty deň, pokiaľ je dobre uskladnená. A keď Vám ostane z oslavy kúsok, tak pokojne zamraziť a vyberieš, keď budeš mať chuť.papapaKvietok Kvietok Kvietok

Ivanka súhlasím s Katkou. Ja používam síce zeesan a kombinujem ho väčšinou s ovocím. Tortu vždy potieram falošným parížskym krémom, ten aj to ovocie zafixujeTorta Torta Torta

Suhlasim s dievcatami.Ked budes tortu potierat maslovym kremom tak si davaj pozor na dokladne potretie.Ja som vcera robila s Lilly a davala som do kremu jahody-je to ta torta so Smolkom.Na jednom mieste som vsak asi dobre nepotrela maslovym kremom a potah mi zmakkol.Na stastie to bolo na boku dolu,tak som to zakamuflovala vyzdobou.Slnko

Dakujem Vam dievcata, ja som myslela,ze potriem tortu maslovym kremom s citr. aromou,pretoze aj Lilly bude citronova.A este sa chcem opytat ke do Lilly alebo Zeasanu davate mrazene ovocie tak hned ako ho vyberiete z mrazaku alebo ak kusok zmakne???????Bojim sa ci to tu Lilly nerozmociTorta

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama