ktora je lepsia?
Pozrite si aj
Koľko ľudí, toľko chutí. Každému sa robí lepšie s niečím iným. Najlepšie je vyskúšať si to a rozhodnúť sa.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne sa veľmi dobre robí s MMF.Ale zistila som že je rozdiel v práškovom cukre.Najlepšie je keď máš Považský cukor,je v modrom sáčku /celý sáčok tmavo modrý/je síce drahší ale práca s ním je výborná.dúfam že som pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aký máte názor na červený cukor zn.Diamant?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ach ten cukor....Som na nervy,dnes som pouzil Uni cukor,z Dunajsko-stredskeho cukrovaru-este ste asi nevideli sedu penovu tortu...Uplne seda.V zivote ho uz nekupim doddes
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Stanika
tiež radšej poťahujem s MMF, je chutný kyselkavý a z jednej dávky potiahnem tortu aj urobím ozdoby. A ten práškový cukor na zaplakanie. Súhlasím s keli62, najlepší je považský cukor !! Je najlepší aj na cukrovú polevu na zdobenie medovníkov.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
priznám sa že som nerobila s cukrom Diamant.robila som s Uni ale nebolo to pekné bolo to šedé a drobivé doddy má pravdu je to horor.Odporúčam len považský cukor.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa dobre robí z cukru z Lidlu.V žltom balení,a to ho ani nepreosievam.je jemný.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nuž aj ja som robila jeden jediný krát z iného cukru než je považský a tiež som si povedala nikdy viac aj keď mi ho trebars donesú sami zákazníci vrátim im ho naspäť ja z takým cukrom odmietam pracovať nech to skúsia sami aký je a skúste ho preosiať samý kryštál najlepší je ozaj len považský a bodka!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ktora je lepsia potahovacka MMF aleboFONDANT?