reklama

ktora je lepsia?

lajla , 15. 05. 2009 - 16:23

reklama

ktora je lepsia potahovacka MMF aleboFONDANT?

Pozrite si aj


reklama


reklama

Koľko ľudí, toľko chutí. Každému sa robí lepšie s niečím iným. Najlepšie je vyskúšať si to a rozhodnúť sa. Mrkám Mrkám

keli62, Pi, 15. 05. 2009 - 18:09

Mne sa veľmi dobre robí s MMF.Ale zistila som že je rozdiel v práškovom cukre.Najlepšie je keď máš Považský cukor,je v modrom sáčku /celý sáčok tmavo modrý/je síce drahší ale práca s ním je výborná.dúfam že som pomohlaSlnko Slnko Slnko

AnaP, Pi, 15. 05. 2009 - 20:43

Aký máte názor na červený cukor zn.Diamant?

doddy, Pi, 15. 05. 2009 - 21:10

Ach ten cukor....Som na nervy,dnes som pouzil Uni cukor,z Dunajsko-stredskeho cukrovaru-este ste asi nevideli sedu penovu tortu...Uplne seda.V zivote ho uz nekupimSmútok doddes

stanika, Pi, 15. 05. 2009 - 21:42

Slnko Stanika

tiež radšej poťahujem s MMF, je chutný kyselkavý a z jednej dávky potiahnem tortu aj urobím ozdoby. A ten práškový cukor Plačem na zaplakanie. Súhlasím s keli62, najlepší je považský cukor !! Je najlepší aj na cukrovú polevu na zdobenie medovníkov.

keli62, Pi, 15. 05. 2009 - 21:54

priznám sa že som nerobila s cukrom Diamant.robila som s Uni ale nebolo to pekné bolo to šedé a drobivé doddy má pravdu je to horor.Odporúčam len považský cukor.Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok

mne sa dobre robí z cukru z Lidlu.V žltom balení,a to ho ani nepreosievam.je jemný.

atigram, Pi, 15. 05. 2009 - 23:09

Nuž aj ja som robila jeden jediný krát z iného cukru než je považský a tiež som si povedala nikdy viac aj keď mi ho trebars donesú sami zákazníci vrátim im ho naspäť ja z takým cukrom odmietam pracovať nech to skúsia sami aký je a skúste ho preosiať samý kryštál najlepší je ozaj len považský a bodka!!!Torta

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama