Krém na ozdobovanie torty
Pozrite si aj
Teraz sa vacsinou zdobia torty tuhým snehom vyšlahaným nad parou 1 bielko - 7 dkg cukru.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A môžem sa spýtať, šlaháš to ručne,alebo mixérom a ako dlho.Ja sa stále pokúšam o bielkový sneh,ale stále sa mi nedarí.Chcela som vyskúšať tých motýlikov, ktorý sa robia z tohto snehu a stále žiadny výsledok
Vďaka za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Šlahám to mixerom nad parou asi 20 min do tuha,musí byt hmota horuca.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A potom to za horúca plníš do sáčku a zdobíš?????Alebo to dávaš trocha vychladnúť????
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Možem sa opýtať, či je jedno aký sa dá cukor, či práškový alebo kryštálový? Potrebujem ozdobiť tortu na ciki cak. Vopred ďakujem. Mirka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja to robím takto:hrnček kryšt. cukru a 8 lyžíc vody.Rozvarím, nechám vychladiť a zmiešam s 1,5 ks Palmarínu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pozri na " Rady a postupy" = Krém od Adriany = tam som napísala aky krém robím ja a je pekný biely.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobry večer chcela by som ak mi niekto vie poradit už dlhši čas sa venujem pečeniu a stale mam jeden no ten isty problém,ak ozdobim tortu a dam ju do chladničky aby stuhla alebo na chladne miesto tak stale mi popuka krem uz som stoho zufala čochvila idem na svadbu a nerada bi som sa tam blamovala poradte prosim a ešte ak môžem poprosit ako urobit krem aby bol biely? torta bi mala byt totiž biela vdaka,vdaka,vdaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Andrea, s tym popukanim sa to aj mne robilo. Ale to len pri kremoch, ktore boli robene zo zlateho klasu, alebo gustinu. Proste ked sa robila "pudingova" kasa a ta sa spajala s maslom. Ak das na pol litra mlieka - 500g tuku, tak by sa to nemalo urobit. Ked je malo masla, tak sa to dopuka, ako ked aj urobis normalny puding a nechas len tak do dalsieho dna, tak sa urobi taka kôrka a ta popuka.
Alebo si urob krem slahany z vajec - vtedy sa mi to nestalo.
zuzana
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mila zunka velmy pekne dakujem za radu a ak mozem poprosit ako robis ten krem zo slahanych vajec? vda ka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Máš knižku " Julkine netradičné torty? Tam je recept na vaječné plnky. Neviem presne z pamäti, ale vajcia+kr.cukor sa šlahaju nad parou. Potom, keď vychladne sa to spojí s malom, kakaom,... Ale plnka nie je bielucka, lebo vajcia tomu daju jemne kremovú-zltkastu farbu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Bohužial taku knihu nemam ale skusim ju niekde zohnat ale aj tak dakujem..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dobr y prosim Vas pomozte my ako urobit futbalovu loptu alebo knihu.Prosim Vas posielajte mi recept a rady na adresu evahorvath@azet.sk moj syn bude mat 2 roky.Vopred Vam dakujem
S pozdravom: EVA
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Obraciam sa na Vas, odbornícky, s otazkou akym kremom zdobite torty? Je to len margarín s cukrom alebo nieco ine? Nemohli by ste mi dat recept, pretoze ten moj krem nie je vobec pevny a ozdoba na torte mi vobec nedrzia tvar.Vopred velmi pekne dakujem.