reklama

Krém na ozdobovanie torty


reklama

Obraciam sa na Vas, odbornícky, s otazkou akym kremom zdobite torty? Je to len margarín s cukrom alebo nieco ine? Nemohli by ste mi dat recept, pretoze ten moj krem nie je vobec pevny a ozdoba na torte mi vobec nedrzia tvar.Vopred velmi pekne dakujem.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Lucyp, Št, 07. 08. 2008 - 15:46

Teraz sa vacsinou zdobia torty tuhým snehom vyšlahaným nad parou 1 bielko - 7 dkg cukru.

A môžem sa spýtať, šlaháš to ručne,alebo mixérom a ako dlho.Ja sa stále pokúšam o bielkový sneh,ale stále sa mi nedarí.Chcela som vyskúšať tých motýlikov, ktorý sa robia z tohto snehu a stále žiadny výsledokPlačem Plačem Plačem Vďaka za radu

Lucyp, Ut, 12. 08. 2008 - 12:36

Šlahám to mixerom nad parou asi 20 min do tuha,musí byt hmota horuca.

A potom to za horúca plníš do sáčku a zdobíš?????Alebo to dávaš trocha vychladnúť????Smútok

Možem sa opýtať, či je jedno aký sa dá cukor, či práškový alebo kryštálový? Potrebujem ozdobiť tortu na ciki cak. Vopred ďakujem. Mirka

ja to robím takto:hrnček kryšt. cukru a 8 lyžíc vody.Rozvarím, nechám vychladiť a zmiešam s 1,5 ks Palmarínu.

Majenka, Pi, 08. 08. 2008 - 07:20

Pozri na " Rady a postupy" = Krém od Adriany = tam som napísala aky krém robím ja a je pekný biely.Mrkám Mrkám

Dobry večer chcela by som ak mi niekto vie poradit už dlhši čas sa venujem pečeniu a stale mam jeden no ten isty problém,ak ozdobim tortu a dam ju do chladničky aby stuhla alebo na chladne miesto tak stale mi popuka krem uz som stoho zufala čochvila idem na svadbu a nerada bi som sa tam blamovala poradte prosim a ešte ak môžem poprosit ako urobit krem aby bol biely? torta bi mala byt totiž biela vdaka,vdaka,vdaka

zunka, Pi, 29. 08. 2008 - 21:28

Andrea, s tym popukanim sa to aj mne robilo. Ale to len pri kremoch, ktore boli robene zo zlateho klasu, alebo gustinu. Proste ked sa robila "pudingova" kasa a ta sa spajala s maslom. Ak das na pol litra mlieka - 500g tuku, tak by sa to nemalo urobit. Ked je malo masla, tak sa to dopuka, ako ked aj urobis normalny puding a nechas len tak do dalsieho dna, tak sa urobi taka kôrka a ta popuka.
Alebo si urob krem slahany z vajec - vtedy sa mi to nestalo.
zuzana

mila zunka velmy pekne dakujem za radu a ak mozem poprosit ako robis ten krem zo slahanych vajec? vdaMrkám ka

zunka, St, 03. 09. 2008 - 14:42

Máš knižku " Julkine netradičné torty? Tam je recept na vaječné plnky. Neviem presne z pamäti, ale vajcia+kr.cukor sa šlahaju nad parou. Potom, keď vychladne sa to spojí s malom, kakaom,... Ale plnka nie je bielucka, lebo vajcia tomu daju jemne kremovú-zltkastu farbu.

Bohužial taku knihu nemam ale skusim ju niekde zohnat ale aj tak dakujem..Bozkávam

dobr y prosim Vas pomozte my ako urobit futbalovu loptu alebo knihu.Prosim Vas posielajte mi recept a rady na adresu evahorvath@azet.sk moj syn bude mat 2 roky.Vopred Vam dakujem

S pozdravom: EVAPlačem Zlomené srdce

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama