reklama

Krém

mima22 , 17. 06. 2010 - 13:26

reklama

Ahojte dievčatá,práve som dokončila ľahký vaječný krém od Bohuša, mám ho krásne hladučký, len sa mi zdá nie dosť tuhý pod poťahovku. Robila som presne podľa návodu, mám ho nechať v chladničke a tak ponatierať tortu? ďakujem ...

Pozrite si aj


reklama


reklama

atinka, Št, 17. 06. 2010 - 14:21

ja som už tento krém robila, bol super. Tlieskam Ponatierala som tortu a dala do chladničky a poťahovala na druhý deň. Bola super.Áno Včera som tiež robila krém od Bohuša a napadlo mi rozdeliť ho na dve časti - do jednej som pridala kávu, reku bude mať kávovú chuť - no chuť bola super ale keď som pridala maslo+hera- tak sa odporne zdrcol.Plačem No neviem, aká bude tá torta.Smútok

VALI, Št, 17. 06. 2010 - 14:36

ak som správne pochopila ochucovala si ešte vaječnú penu a potom pridala maslo? Ja keď robím tento krém najprv si spojím vajíčkovú hmotu s maslom a až potom prípadne delím a dochucujem. Tým sa vyhnem prípadnému zrazeniu krému. A keď sa už stane, že sa krém zrazí, buď ho nahrejem (ale len jemne)a prešľahám, alebo si vymiešam kúsok masla a po lyžičkách pridávam ten zrazený a vyšľám. (no toto všetko tu už bolo napísané, ale nezaškodí si to zopakovať) Hambím sa

atinka, Št, 17. 06. 2010 - 14:44

presne tak, najprv som dala kávu a potom maslo+ trošku hery. bolo mi na zúfanie, keď som videla čo potom vzniklo - ale je to len torta pre domácu spotrebu,tak som plnku použila. Až neskôr mi napadlo pridať orechy, tie by to možno "stiahli". Ale čo už, človek sa učí na vlastných chybách.Hambím sa Ináč tento krém od Bohuša vrelo odporúčam.Áno

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama