reklama

korpus v mrazaku


reklama

Ahojte sikulky,
niekde som citala ze upeceny korpus sa moze dat do mrazaku. ja mam jeden upeceny ale idem robit tortu az vo stvrtok, myslite ze ho mam dat do mrazaku? nemate s tym niektora skusenosti? mam ho dat do sacku alebo ako ho mam uskladnit? a nevydrzal by pri izbovej teplote do stvrtku? poradte mi prosim Kvietok

Pozrite si aj


reklama


reklama

V pohode ho mozes nechat v sacku v chladnicke.Do mrazaku davam korpus do sacku alebo folieKvietok

mirunka, nam Bohus hovoril na stretku, ze mal korpusy v mrazaku. podla mna mozes. zabal do potravinovej folie a hotovo Úsmev

salenka, Ne, 09. 05. 2010 - 14:16

ja som mala v mrazaku asi 3 tyzdne a bol vyyyyborny len ho dobre zabal do potravinarskej folie po rozmrazeni môzes plnit vôbec nenabral pach s mraznicky ja som to odskusala najskôr doma pre nasBozkávam Mrkám Mrkám

Lyduna, Ne, 09. 05. 2010 - 14:17

jednoznacne do folie a mrazaku, pri izbovej teplote ti moze chytit plesen ked ho nechas zabalenyKvietok

hrdzka, Po, 10. 05. 2010 - 09:49

ja som skusala dávat tiež len sice male kuse do mrazaku na puncovine, ale nebol žiaden problem a tiez nesmrdelo.Potravinárska folia a sačok a máš to bez problemovVeľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama