korpus v mrazaku
Pozrite si aj
reklama
reklama
V pohode ho mozes nechat v sacku v chladnicke.Do mrazaku davam korpus do sacku alebo folie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mirunka, nam Bohus hovoril na stretku, ze mal korpusy v mrazaku. podla mna mozes. zabal do potravinovej folie a hotovo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som mala v mrazaku asi 3 tyzdne a bol vyyyyborny len ho dobre zabal do potravinarskej folie po rozmrazeni môzes plnit vôbec nenabral pach s mraznicky ja som to odskusala najskôr doma pre nas
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jednoznacne do folie a mrazaku, pri izbovej teplote ti moze chytit plesen ked ho nechas zabaleny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vam dievcata
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som skusala dávat tiež len sice male kuse do mrazaku na puncovine, ale nebol žiaden problem a tiez nesmrdelo.Potravinárska folia a sačok a máš to bez problemov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte sikulky,
niekde som citala ze upeceny korpus sa moze dat do mrazaku. ja mam jeden upeceny ale idem robit tortu az vo stvrtok, myslite ze ho mam dat do mrazaku? nemate s tym niektora skusenosti? mam ho dat do sacku alebo ako ho mam uskladnit? a nevydrzal by pri izbovej teplote do stvrtku? poradte mi prosim