kjliešte na marcipan
Pozrite si aj
No ten by som rada videla aj ja. Tiež som si ich kúpila a neviem čo s nimi
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som svoje skúšala na kúsku MMF, tak tam to šlo aj pritlačiť a pekne ukázalo vzor. Ale keď som chcela robiť priamo na bok torty, tak som ich tam nemohla ani vtlačiť lebo hmota bola dosť mäkká a pod klieštikmi sa mi vtláčala do korpusu. Tou čiernou gumičkou sa to aj nejako nastavuje? Tiež by ma to zaujímalo, ako s nimi.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som tiež potrebovala vidieť mám srdiečka ako sa s nimi pracuje
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcata, kuk sem
http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=192&t=398
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sofi07, ja som tieto stránky na dortománii prešla už niekoľkokrát, ale vôbec sa mi to nedarí, tak neviem, kde robím chybu. Nejdu mi niekedy klieštiky zapichnúť do tej hmoty na boku torty, myslím na vrchu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hmm, katka, ja ti neporadim, ja ich mam este len objednane...vydrz, niekto skuseny ti tu urcite poradi :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcata,otlacajte s kliestikmi cez foliu.Ani mne to priamo na hmotu dobre neslo.Bud sa mi hmota prilepila na kliestiky a pokazila som potah,Alebo som sa dostala az ku korpusu.Cez foliu to ide super.Pozrite si moje posledne torty.A este ak chcete robit s kliestikmi urobte si trosku hrubsi potah.Ja som otlacala na MMF.Dajte vediet ci sa vam to podarilo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A este som zabudla povedat,ze potahujte tortu dobre stuhnutu a hnet pouzite kliestiky.Pokial je torta stuhnuta.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No cokoladka, Tebe to ide jedna báseň. Tak ja skúsim cez tú fóliu. Zatiaľ vďaka. A ešte sa Ťa opýtam, aj ja robím iba s MMF a teraz v tom teple sa mi dosť lepí a topí. Je to naozaj tým teplom alebo čo? Aký krém a aký hrubý máš poťah, že to máš také krásne uhladené? Mne najnovšie dosť vypcháva hmotu hlavne keď robím jogurtovú plnku, potriem krémom z Hery a zl. klasov, ale v tom teple sa tá jogurtová asi dosť topí. Čo myslíte?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som jogurtovu este nerobila,ale vyduva to aj ked je mliecny krem.Je to urcite tym teplom.Rosi sa aj MMF.Minule sa mi rosil aj v chladnicke,lebo som ju casto otvarala.Ved dufam ze uz coskoro trapenie s teplom skonci.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A este k tej hrubke potahu.Mne postaci jedna davka akurat na jednu tortu a skromne ozdoby.Ak je torta viac zdobena tak si musim zarobit viac hmoty.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosim o radu šikovne cukrarky o navod na použivanie kliešti na marcipanovej hmote! Ďakujem