reklama

K2


reklama

Ahojte,
som tu nova a som stastna, ze som objavila takuto skvelu stranku!
Objavila som tu novy pojem K2 - viete mi niekto povedat o co ide?
Ja som skusala vcera urobit hmotu z marshmallows a bola som sklamana, asi som mala preosiat ten praskovy cukor, lebo som to mala take akoby zrnkove, zle sa mi to valkalo, nevedela som to vyvalkat tak na tenucko, aby sa mi z toho robili pekne kvetinky.... A na tych vasich tortach ta hmota vyzera uplne uzasne!
Dnes idem vyskusat fondan, tak snad...a ked nie tak tradicny recept zo suseneho mlieka.
Dakujem vam vsetkym velmi pekne.

Pozrite si aj


reklama


reklama

majaha, Št, 22. 05. 2008 - 16:35

K2 je poťahovacia hmota.Ja som ju použila iba raz lebo som ju predtým nepoznala ale je výborná.Kvietky z nej nerob z cukríkov sú super.Možno že si nepodsýpala solamylom preto sa ti zle vaľkalo.Prajem ti veľa trpezlivosti.Veľký úsmev Prekvapenie

majaha, dik za odpoved. Pochopila som ze K2 je potahovacia hmota, ale ako sa vyraba, resp. kde ju dostat kupit.
Vcera som vyskusala fondan, urobila som kakaovy, najprv som bola zufala ako sa to lepilo, ale nakoniec sa mi podaril, teraz oddychuje v chladnicke, uvidim poobede ako sa bude valkat a obalovat torta. Pridavam aj recept na tu tortu, je fantasticka, ajked pracna.

adika, Pi, 23. 05. 2008 - 10:35

K2 je fondanova hmota ,ak sa mylim tak ma ostatne poopravte,robi sa z nej uzasne ,objednas si ju alebo osobne kupis ja mam kontakt len na tohoto pana ,p.Stano 0905910825,je to firma KORUNA PLUS ,objednat si mozes aj 1kg cena je 137 sk bez dane tj.163 s dph,skus a neobanujes na potahovanie je superÁno

Božena, So, 24. 05. 2008 - 11:14

Ja robím teraz z fondantu na potiahnutie a stále sa mi to akosi rozlieza, nevim čo s tým, akú hrúbku mám dať?
ĎakujemMlčím

adika, Po, 26. 05. 2008 - 20:02

hlavne si podsypaj zemiakovym skrobom a ja si nechavam hrubku 3-4 mm mozno si ju moc miesila a preto ti zredla a to mas doma robeny fondan?ak hej tak sto ja neviem co sa stalo ja mam skusenost len s K2.

Icka, Po, 26. 05. 2008 - 20:09

dievčatá ja som v nedeľu skúšala tiež po prvý krát K2, áno treba ju len podsýpať práškovým cukrom, veľmi dobre sa ňou poťahuje, nedá sa to porovnať s marcipánom, len ešte musím prísť ako na ružičky z K2, urobiť ich urobím, ale trochu sa lepí K2, potom sa mi lepia v rukách, ale ja na to prídem ako na neChichocem sa Chichocem sa Chichocem sa

JankaT, Po, 26. 05. 2008 - 21:28

...len tak na okraj - K2 sa nesmie podsýpať cukrom, ale iba škrobom.

adika, Ut, 27. 05. 2008 - 10:48

a pozor nie kukuricnym ale ZEMIAKOVYM!!!a ruzicky si urob aj tyzden skor ,im totiz dlho trva pokial zatvrdnu ,a ani celkom nezatvrdnu skor oschnu.

Blanka, St, 04. 11. 2009 - 18:24

Ahoj. Tak já používám jen hmotu K2 a na všechno. Potahování, kytičky, růžičky...
Nikdy bych ji nepodsypala škrobem, nenávidím škrobovou chuť a ani bych to nejedla!!! Fuj...
Kvůli škrobové chuti nepoužívám ani WI.
Podsypávám prosátým moučkovým cukrem, zespodu i z vrchu a jde to nádherně!
A růžičky ani není třeba dělat předem, proč taky, aby si zákazník zlámal zuby na mojem dortu?! Udělané růžičky dávám hned na dort a je to super..
Každému vyhovuje něco jiného, tak hodně štěstí...

To je pravda Blanka, koľko ľudí toľko chutí. Ty povieš fuj na škrob a WI a ja zasa na K2. Až mi z tej príkrej sladkej chuti naskakuje husia koža. Ja podsypávam Gustinom a predtým ako dám poťah na tortu, tak rukami popod dám škrob preč, teda na tortu sa nedostane skoro nič. Veľa šťastia a každému chutí fakt niečo iné...

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama