K2
Pozrite si aj
K2 je poťahovacia hmota.Ja som ju použila iba raz lebo som ju predtým nepoznala ale je výborná.Kvietky z nej nerob z cukríkov sú super.Možno že si nepodsýpala solamylom preto sa ti zle vaľkalo.Prajem ti veľa trpezlivosti.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
majaha, dik za odpoved. Pochopila som ze K2 je potahovacia hmota, ale ako sa vyraba, resp. kde ju dostat kupit.
Vcera som vyskusala fondan, urobila som kakaovy, najprv som bola zufala ako sa to lepilo, ale nakoniec sa mi podaril, teraz oddychuje v chladnicke, uvidim poobede ako sa bude valkat a obalovat torta. Pridavam aj recept na tu tortu, je fantasticka, ajked pracna.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
I think this board is the proper place to ask you about the activation proccess. My link is not working properly, do you know why it is happening? http://www.tortyodmamy.sk/?4241e5b789946c7fde15bc9f60a,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
K2 je fondanova hmota ,ak sa mylim tak ma ostatne poopravte,robi sa z nej uzasne ,objednas si ju alebo osobne kupis ja mam kontakt len na tohoto pana ,p.Stano 0905910825,je to firma KORUNA PLUS ,objednat si mozes aj 1kg cena je 137 sk bez dane tj.163 s dph,skus a neobanujes na potahovanie je super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím teraz z fondantu na potiahnutie a stále sa mi to akosi rozlieza, nevim čo s tým, akú hrúbku mám dať?
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hlavne si podsypaj zemiakovym skrobom a ja si nechavam hrubku 3-4 mm mozno si ju moc miesila a preto ti zredla a to mas doma robeny fondan?ak hej tak sto ja neviem co sa stalo ja mam skusenost len s K2.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatá ja som v nedeľu skúšala tiež po prvý krát K2, áno treba ju len podsýpať práškovým cukrom, veľmi dobre sa ňou poťahuje, nedá sa to porovnať s marcipánom, len ešte musím prísť ako na ružičky z K2, urobiť ich urobím, ale trochu sa lepí K2, potom sa mi lepia v rukách, ale ja na to prídem ako na ne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...len tak na okraj - K2 sa nesmie podsýpať cukrom, ale iba škrobom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a pozor nie kukuricnym ale ZEMIAKOVYM!!!a ruzicky si urob aj tyzden skor ,im totiz dlho trva pokial zatvrdnu ,a ani celkom nezatvrdnu skor oschnu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
napise mi niekto recept na K2? dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
K2 SA NEVYRABA DOMA, JE TO HOTOVA HMOTA KTORA SA KUPUJE...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj. Tak já používám jen hmotu K2 a na všechno. Potahování, kytičky, růžičky...
Nikdy bych ji nepodsypala škrobem, nenávidím škrobovou chuť a ani bych to nejedla!!! Fuj...
Kvůli škrobové chuti nepoužívám ani WI.
Podsypávám prosátým moučkovým cukrem, zespodu i z vrchu a jde to nádherně!
A růžičky ani není třeba dělat předem, proč taky, aby si zákazník zlámal zuby na mojem dortu?! Udělané růžičky dávám hned na dort a je to super..
Každému vyhovuje něco jiného, tak hodně štěstí...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To je pravda Blanka, koľko ľudí toľko chutí. Ty povieš fuj na škrob a WI a ja zasa na K2. Až mi z tej príkrej sladkej chuti naskakuje husia koža. Ja podsypávam Gustinom a predtým ako dám poťah na tortu, tak rukami popod dám škrob preč, teda na tortu sa nedostane skoro nič. Veľa šťastia a každému chutí fakt niečo iné...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte,
som tu nova a som stastna, ze som objavila takuto skvelu stranku!
Objavila som tu novy pojem K2 - viete mi niekto povedat o co ide?
Ja som skusala vcera urobit hmotu z marshmallows a bola som sklamana, asi som mala preosiat ten praskovy cukor, lebo som to mala take akoby zrnkove, zle sa mi to valkalo, nevedela som to vyvalkat tak na tenucko, aby sa mi z toho robili pekne kvetinky.... A na tych vasich tortach ta hmota vyzera uplne uzasne!
Dnes idem vyskusat fondan, tak snad...a ked nie tak tradicny recept zo suseneho mlieka.
Dakujem vam vsetkym velmi pekne.