Jedlá oplatka
Pozrite si aj
reklama
reklama
ahoj martuska, oblatka by sa nemala zlomit. skus ju z opačnej strany jemne potriet tenkou vrstvou masloveho kremu, ona by mala po case trochu zmaknut a prirodzene sa zvlnit. ked ju prilepis na tortu, kraje oblatky dozdob maslovym kremom, on ti ju tam pekne prichyti. Nech sa ti to podari!!! drzim palce!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Prosím Vás o radu: idem robiť prvýkrát s oplatkou. Gél som nezohnala, takže bude musieť byť bez hornej vrstvy gélu. Avšak oplatku potrebujem položiť na oblý povrch (ako keby na fľašku). Tá pani, čo to predávala povedala, že sa to určite zlomí.
Nemáte nejaký trik, ako ohnúť oplatku, aby sa mi neprelomila? Dá sa to napr. napariť?
čím je to najvhodnejšie prilepiť (budem lepiť na White Icing), aby sa to nezvlnilo?
mockrát díky za pomoc
marta