HARIBO SMOLKOVIA
Pozrite si aj
Ja by som to neriskla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
TAK SOM TO SKUSIA A IDE TO OK.CITALA SOM ESTE V DISKUSIACH MARSCHMALOW A TREBA PO 20 SEKUNDACH PREMIESAVAT.TAK MUSIME VIAC CITAT A UCIT SA.SKUSAT,SKUSAT...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som raz robila a dialo sa to isté.Pridávala som cukor, aj solamyl, ale hmota sa mi nepáčila.Ani v chladničke mi nezatuhla celkom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa to stava tiez ale z jojo-ruzovo -biele , je to ako zuvacka po rozpusteni ale ja cukriky roztapam nad parou-nemam mikrovlnku,ale mne sa lepsie pracuje s touto hmotou a aj sa mi krajsie vždy s nou podari potianut tortu-sadne sama.
Robim podla receptu na tejto stranke aj ceru davam
Minule som roztapala tie RUZOVE ,KTORE UMYJES A SU BIELE, sice sa uplne roztopili , ale hmota mi robila bubliny pri valkani a iba som miesila a miesila donekonecna a bubliny vzduchove boli stale...Niekde som tu citala ze bubliny su zo zle sprac hmoty.A nakoniec sa mi roztrhla na torte a este sa mi tam robili akokeby vrasky.
Neviem na com to je ale mne sa naozaj lepsie pracuje ked je ta hmota akokeby taka gumovitejsia...A cukriky sa nerospustia celkom.
Asi nam kazdej sedi nieco ine...Treba skusat, skusat, skusat veru nic ine nam neostava...
Zelam vela uspechov a pevne nervy, nech sa to podrai!!!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim zo šmolkov dosť často a hmota je uplne suprová. Musi sa viac nahriať a pekne sa roztopia a hmota je potom po vypracovaní s cukrom pekna plastická. Ja mám problem zasa s červenou už som ju skušala niekolko krát a vždy sa mi drolila. neviem kde je chyba.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
má sa to úplne roztopiť? ČI len zohriať aby sa to dalo dokopy vymiešať?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, ja som robila po prvýkrát s MMS len nedávno a práve so Šmolkami, dala som ceru a troška vody s farbivom a premiešavala každých 15 sekúnd pre istotu, asi po 2 minútkach to už bolo takmer celé roztopené. Po pridávaní cukru vznikla veľmi dobrá hmota na poťahovanie. Držím palce!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Konečne sa aj mne podarila spraviť super hmota zo šmolkov
Dala som torchu cery, troška vody s farbou, vložila
som ich do teplovzdušnej rúry ( nemám doma MR ) na 150 st. a hriala asi tak 2 minúty, potom som ich vybrala premiešala a po pridaní cukru bola super hmota ... robila som z nej kvietky.
Ináč zmenila som cukor a bolo to o 100% lepšie - teraz som použila Považský a vôbec sa mi nedrobilo, nebolo cítiť minizrniečka cukru.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja roztápam v mikrovlnke na 500W,robila som tie čo sa umývajú aj jemne pastelové cukríky.Bolo to rovnaké-OK.Pridávam aj ceru a farbu rozrábam v tých 2lyž.vody.Najprv dám len jednu lyžicu, v ktorej mám rozrobenú farbu a podľa toho či mi vyhovuje, alebo potrebujem ešte zintenzívniť farbu.To aby som tej vody nedávala veľa.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
AHOJTE DIEVCATA.CHCEM SA OPYTAT.IDEM POTAHOVAT TORTU CUKRIKMI HARIBO SMOLKOVIA.DOTERAZ SOM SI KUPOVALA TIE RUZOVE ,KTORE UMYJES A SU BIELE.ROBI SA S NIMI LEPSIE LEBO SA SUPER ROZTOPIA.SKUSALA SOM AJ SMOLKOV ALE NETOPIA SA LEN SA VELMI NATAHUJU.VYPRACUJE SA MI POTAH KED TAM PRIDAM CUKOR A PRASTANE SA TO NATAHOVAT.PRIDAVAM AJ TROSKU CERY.PORADTE PROSIM.ZATIAL SI ROBIM KREM A POTOM IDEM NATO